Κοντά στην ιππασία ο ΔΟΠΑΡ

Κοντά στην ιππασία ο ΔΟΠΑΡ

Κοντά στην ιππασία ο ΔΟΠΑΡ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 202 ΦΟΡΕΣ

Απολύτως επιτυχημένο ήταν το Show Jumping Rhodes Summer Cup με διοργανωτή το ΚΕΙΠΠ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στις Καλυθιές το Show Jumping Rhodes Summer Cup που αφορούσε την υπερπήδηση εμποδίων και διοργανώθηκε από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου με την πολύτιμη στήριξη του ΔΟΠΑΡ.

Η τεράστια απήχηση της διοργάνωσης στο κοινό της Ρόδου κάνει τον ΔΟΠΑΡ να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά σε κάθε είδους αναπτυξιακές αθλητικές δράσεις, σύμφωνα και με την παρακάτω ανακοίνωσή του:
«Ο Δήμος Ρόδου μέσω του Δ.Ο.Π.Α.Ρ σε συνδιοργάνωση με το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου (ΚΕΙΠΠ) διοργάνωσε Ιδ. Ιππική ημερίδα υπερπήδησης εμποδίων στις εγκαταστάσεις του στις Καλυθιές.

Το Show Jumping Rhodes Summer Cup, διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη Ρόδο το Σάββατο 14 Ιουλίου, στο πλαίσιο ανάπτυξης και διάδοσης του αθλητισμού στο νησί μας.

Η άψογη διοργάνωση, το μαγικό τοπίο της φύσης και η ποιότητα της επίδειξης των αλμάτων αλλά και των αθλητών που συμμετείχαν, έδωσαν στο παρευρισκόμενο κοινό την ευκαιρία να απολαύσει ένα υπερθέαμα υψηλών προδιαγραφών που όμοιό του δεν είδαμε ξανά στη Ρόδο.

Μέσα από το Cup μικροί και μεγάλοι ήρθαν σε επαφή και γνώρισαν περισσότερο το άθλημα , τα άλογα και τη σχέση αλόγου αναβάτη αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και δίνοντας κίνητρο σε ακόμα περισσότερους να ασχοληθούν με την ιππασία.

Ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ στηρίζοντας τον αθλητισμό και θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε αθλητές και φίλους των αθλημάτων όλων των κατηγοριών θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που έχουν στόχο να ανεβάσουν το αθλητικό επίπεδο του νησιού μας.»

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας