Στα χνάρια της Σύρου η Ρόδος!

Στα χνάρια της Σύρου η Ρόδος!

Στα χνάρια της Σύρου η Ρόδος!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 157 ΦΟΡΕΣ

Να φτάσει και γιατί όχι να ξεπεράσει το Aegeanball Festival του Γιώργου Πρίντεζη το 12Hoops συζήτησαν οι διοργανωτές με τον Δήμαρχο

Στο γραφείο του υποδέχθηκε χθες το μεσημέρι ο Δήμαρχος Ροδίων, κ. Φώτης Χατζηδιάκος, παρουσία και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, κ. Μιλτιάδη Παγκά, του προέδρου του ΔΟΠΑΡ, κ. Στέφανου Κυριαζή, και του δημοτικού συμβούλου, κ. Τσαμπίκου Βασιλαράκη, τον αρχηγό του Κολοσσού, Γιάννη Γεωργαλλή, τον πρόεδρο του ΑΟ Κολοσσός, Γιώργο Τσέλιο, και τον εκπρόσωπο της εταιρείας Sports Solutions, Θωμά Καραμπέτσιο, προκειμένου να ενημερωθεί από τους καθ’ ύλην αρμόδιους για το τουρνουά 3on3, 12Hoops Basketball Tournament, που θα τραβήξει το επόμενο τριήμερο όλο το αθλητικό ενδιαφέρον της Ρόδου.

Ο κ. Χατζηδιάκος φάνηκε αρκετά «διαβασμένος», καθώς γνώριζε ήδη για το αντίστοιχο τουρνουά που φιλοξενείται τα τελευταία τρία καλοκαίρια στη Σύρο, με διοργανωτή τον διεθνή μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Γιώργο Πρίντεζη, και «μαγνητίζει» το ενδιαφέρον ενώ προβάλει το νησί των Κυκλάδων σε Ελλάδα κι εξωτερικό.

«Ο Πρίντεζης διαφημίζει τον τόπο του και ο Γιάννης (σ.σ. Γεωργαλλής) θέλει να κάνει το ίδιο για τον δικό του τόπο» είπε μεταξύ άλλων στον δήμαρχο ο κ. Τσέλιος ενώ ο ίδιος ο Γεωργαλλής πρόσθεσε: «Έχουμε όραμα για το τουρνουά. Θα θέλαμε κάθε χρόνο να το κάνουμε καλύτερο. Γιατί να μην ξεπεράσουμε κι αυτό της Σύρου που αυτή τη στιγμή είναι το ταβάνι;».

Ο Δήμαρχος το προχώρησε ακόμη παραπέρα, «ρίχνοντας» την ιδέα για ένα είδος συνεργασίας με τη διοργάνωση της Σύρου, να προγραμματίζονται σε κοντινές ημερομηνίες ώστε οι προσκεκλημένοι του ενός νησιού να μπορούν να φιλοξενηθούν αργότερα και στο άλλο, όχι μόνο οι αθλητές αλλά και οι κατά τόπους επίσημοι φορείς.

Μία άλλη διάσταση ως προς τις δυνατότητες του τουρνουά πρόσφερε ο κ. Καραμπέτσιος και αφορά στον αθλοτουρισμό. Σύμφωνα με τα όσα είπε στον Δήμαρχο ο εκπρόσωπος της Sports Solutions, υπάρχει η προοπτική να μετατραπεί σε ευρωπαϊκό Challenge, να έχει χρηματικό έπαθλο αλλά και αποτελέσματα πρόκρισης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 3on3!

Μεταξύ άλλων, ο Γεωργαλλής ανέφερε στον Δήμαρχο την αρχική επιλογή ημερομηνίας για διεξαγωγή που ήταν 20 Ιουνίου και όχι Ιουλίου όμως τόνισε πως καθυστέρησε πολύ η έγκριση. Σκοπός για το επόμενο καλοκαίρι, καλά να είμαστε, είναι να γίνει το 3on3 ένα μήνα νωρίτερα.

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου