ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η απάντηση της ΠΑΕ στον Μαρινάκη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η απάντηση της ΠΑΕ στον Μαρινάκη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η απάντηση της ΠΑΕ στον Μαρινάκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 477 ΦΟΡΕΣ

Πιστή στην πάγια τακτική της να μη συνδιαλέγεται μέσω του Τύπου δηλώνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός απαντώντας στη νέα τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» στην ανακοίνωσή τους προσθέτουν ότι: «η τακτική των δημόσιων τοποθετήσεων για σκέψεις ή

Πιστή στην πάγια τακτική της να μη συνδιαλέγεται μέσω του Τύπου δηλώνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός απαντώντας στη νέα τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Τετάρτης εξέδωσαν ανακοίνωση στο ίδιο κλίμα με το οποίο είχαν «απαντήσει» και στην πρώτη αναφορά που είχε κάνει ο Πειραιώτης εφοπλιστής. Δηλαδή ότι δεν συμφωνεί να συζητά τόσο σοβαρά ζητήματα μέσω του Τύπου. Μάλιστα οι ερυθρόλευκοι, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, πιστεύουν ότι τέτοιοι είδους τακτικές λειτουργούν αποπροσανατολιστικά προς τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Παρακολουθώντας τις τελευταίες ημέρες τα μέσα μαζικής ενημέρωσης γινόμαστε κοινωνοί απόψεων ή «προτάσεων» του κ. Β. Μαρινάκη για θέματα που αφορούν στην Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι πάγια θέση της Διοίκησης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ήταν και παραμένει, ότι τα σοβαρά θέματα που αφορούν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ πρέπει να συζητιούνται στα αρμόδια διοικητικά όργανα και όχι μέσω του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου.

Ως εκ τούτου, εάν υπάρχει από την πλευρά του κ. Μαρινάκη η οποιαδήποτε σοβαρή πρόταση, σε σχέση με αυτά που η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοίνωσε μετά τη σύγκληση του Διοικητικού της Συμβουλίου, αυτή θα πρέπει να κατατεθεί εγγράφως στη Διοίκηση της Π.Α.Ε. και όχι στα Μ.Μ.Ε.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η τακτική των δημόσιων τοποθετήσεων για σκέψεις ή προτάσεις, πριν καν αυτές γίνουν γνωστές στη Διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, είναι αποπροσανατολιστική, πράγμα που δεν αρμόζει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και δεν προσφέρει ουσιαστικά, ειδικά δε στην παρούσα χρονική περίοδο.

Είναι αυτονόητο ότι τα παραπάνω ισχύουν για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται σοβαρά να αναμιχθεί στο μετοχικό η Διοικητικό σχήμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων