Πολύστρατος: Δεν θέλει κόπο,  θέλει τρόπο!

Ούτε να αγχωθούν, ούτε να παιδευτούν χρειάστηκε οι άνθρωποι του Πολύστρατου προκειμένου να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης της ομάδας τους.

Αντί να  μπουν στη διαδικασία του «ξεσκονίσματος» της ούτως ή άλλως περιορισμένης μεταγραφικής αγοράς και των διαπραγματεύσεων, οι Λαερμενοί δεν έκαναν τίποτα περισσότερο από το να ανοίξουν την κατάσταση των αθλούμενων μελών του σωματείου και να ενεργοποιήσουν δύο ικανούς επιθετικούς, τους οποίους οι αυξημένες επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις  ανάγκασαν σ’ ένα μεγάλο «διάλειμμα». 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι Φώτης Μπανγκουράς (γεννημένος το 1986) και Βασίλης Βασιλείου (γεννημένος το 1987) είναι ξανά «μάχιμοι» και έτοιμοι να υποστηρίξουν την προσπάθεια του Πολύστρατου στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Αγγελάκης, υποδέχθηκε τα νέα με έκδηλη ικανοποίηση, ενώ σήμερα αναμένεται να προσθέσει στο ρόστερ του έναν ακόμα ποδοσφαιριστή, τον 16χρονο αριστεροπόδαρο ακραίο αμυντικό Χριστόφορο Νεραντζάκη, ο οποίος θα παραχωρηθεί, με τη μορφή δανεισμού, από τον Απόλλωνα Καλυθιών.