Ύστατη προσπάθεια για τη διάσωση του συνεταιρισμού Αρχαγγέλου

Να προσέλθουν στην κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αρχαγγέλου σήμερα το απόγευμα, καλεί ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου κος Ιάκωβος Κολαϊνής όλα τα μέλη του.

Με ανακοίνωσή του, επισημαίνει συγκεκριμένα:
« Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ, θεωρεί ότι ο Συνεταιρισμός  αποτελεί  κοινωνική περιουσία που διαχρονικά από την ίδρυσή του, το 1947, μέχρι σήμερα ανήκει σε όλους τους Αρχαγγελίτες, ως εκ τούτου για μια ακόμα και ίσως  τελευταία φορά απευθύνει πρόσκληση – έκκληση τόσο προς τα μέλη του όσο και προς όσους πιστεύουν  στην ανάγκη ύπαρξης του Συνεταιρισμού να  παρευρεθούν στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 22-7-18 στις 6:30 μμ στην αυλή του Συνεταιρισμού  προκειμένου να ενημερωθούν και να συνδράμουν στις προσπάθειες που καταβάλλονται για τη διάσωσή του.

Θα είναι κρίμα να χαθεί μια περιουσία, η οποία ανήκει σε όλη την κοινωνία του Αρχαγγέλου, από λάθη των προηγούμενων Διοικήσεων και  από την απροθυμία   όσων  μπορούν να αποτρέψουν το κακό.

Ας παρομοιάσουμε τον Συνεταιρισμό με το φλεγόμενο δάσος της περιοχής μας και ας βοηθήσουμε στην κατάσβεσή του. Όσο για τα αίτια της πυρκαγιάς και τις ευθύνες θα αναζητηθούν και θα αποδοθούν αρμοδίως.

Κατά τη Γενική Συνέλευση θα γίνει ενημέρωση και θα ληφθούν αποφάσεις καθοριστικές για το μέλλον του Συνεταιρισμού».