Με στυλοβάτη τον Ποτολίδη το Ροδίων Άθλησις

Με τον καλύτερο τρόπο κλείνουν οι ανανεώσεις στην ομάδα του «Ροδίων Άθλησις».

Σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις, απέμενε ακόμα μία που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.  

Παίκτης του «Ροδίων Άθλησις» θα είναι και την επόμενη χρονιά ο πολύπειρος Πασχαλης Ποτολιδης, ο οποίος αναμένεται να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες και στο φετινό πρωτάθλημα στην Α2 των ανδρών του βόλεϊ. 

Ο πανύψηλος (2.04) αθλητής  θα είναι και την ερχόμενη περίοδο αναπόσπαστο μέλος της ομάδας,  γεγονός που  χαροποιεί ιδιαίτερα και τη Διοίκηση Νικολιδακη, αλλά και τον Σπύρο Γκολίτση. 

Οι μεταγραφικές κινήσεις όμως δεν σταματούν εδώ. Η Διοίκηση και ο προπονητής του «Ροδίων» κάτι ετοιμάζουν για το τέλος. Έχουν στα υπ’ όψιν τους μεταγραφικές κινήσεις, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πιο έτοιμη από κάθε άλλη χρονιά.

Όπως είναι γνωστό ήδη, το «Ροδίων Άθλησις» «κυνηγάει» στην μεταγραφική αγορά, ένα πασαδόρο, ένα διαγώνιο κι ένα ακραίο, προκειμένου να παρουσιαστεί κομπλέ στο νέο πρωτάθλημα της Α2 

«ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΤΕΡΜΠΙ» 
Έτσι αντιμετωπίζει τους επικείμενους αγώνες του πρωταθλήματος της Α2 το «Ροδίων Άθλησις». Ο εκ των υπευθύνων της ομάδας Γιώργος Τριχιάς, μιλώντας χθες για την κλήρωση των αγώνων και με δεδομένο πλέον το πρόγραμμα, ήταν σαφέστατος:

«Η κλήρωση είναι σίγουρα δύσκολη για μας. Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι κι ο α’ γύρος θα είναι σημαντικός για την πορεία μας. Η αλήθεια είναι πως όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί στα ρόστερ τους μεταγραφικά και κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Όλα όμως εξαρτώνται από μας. Θα πρέπει να ολοκληρώσουμε κατά τον καλύτερο τρόπο τις μεταγραφικές μας κινήσεις και να προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα ενόψει της πρεμιέρας».