Φοίβος: Τελευταίες πινελιές πριν την «αυλαία»

Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, ο Φοίβος χρειάζεται ακόμα δύο μέσους για να ολοκληρώσει το ρόστερ του. Τους είχε βρει και τους δύο, αλλά πλέον ο ένας… χάθηκε!  Ήταν ο Τάσος Κιοσέογλου, που όμως μετά την ανασυγκρότηση της ομάδας της Ρόδου, προτίμησε να ντυθεί στα “πράσινα”.

Πλέον οι Κρεμαστενοί θέλουν να τελειώσουν τις προσεχείς ημέρες με τη δεύτερη περίπτωση και να κοιτάξουν στην πορεία αν βρουν άλλον μεταγραφικό στόχο για να καλύψουν τη μεσαία τους γραμμή.

Ωστόσο την Τετάρτη ξεκινά η προετοιμασία και πιστεύεται πως θα είναι στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας και ο μέσος, με τον οποίο έχουν έρθει σε συμφωνία και απομένει μόνο το τυπικό.

Ο Σάββας Ορφανίδης έχει ορίσει το πρώτο ραντεβού της χρονιάς στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο Κρεμαστής. Εκεί αναμένεται να δώσουν εκτός απροόπτου όλοι το «παρών», διοίκηση, προπονητές και παίκτες κι αφού γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός, ή πριν απ’ αυτόν, θα γίνει η γνωριμία μεταξύ νέων και παλιών στην ομάδα, ενώ θα δοθούν και οι πρώτες οδηγίες για την περίοδο της προετοιμασίας.

Στη συνέχεια θα γίνει η πρώτη προπόνηση, η οποία θα είναι περισσότερο… αναγνωριστική!