Ρόδος: Ο αποχαιρετισμός ενός πιστού «στρατιώτη»

Έναν από τους πλέον πιστούς «στρατιώτες» της αποχαιρετά η ανδρική ομάδα της Ρόδου.

Ο εξαιρετικός γυμναστής και προπονητής Δημήτρης Γκάιδας, ο οποίος ήταν πάντα παρών στα δύσκολα, ανακοίνωσε την αποχώρησή του με ανάρτηση σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, απευθύνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε και ευχόμενος μέσα από την καρδιά του ό, τι καλύτερο στο νέο ξεκίνημα μίας ομάδας, της οποίας δηλώνει φίλαθλος: 

«Ένας κύκλος 6 ετών με την ομάδα του Α.Σ Ρόδος κλείνει...Οι δυσκολίες αρκετές, όμως η βαρύτητα του ονόματος πάντα μας βοηθούσε να τις ξεπερνάμε δίνοντας το καλύτερο εαυτό μας..

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα είτε ως αθλητής είτε ως άμεσος συνεργάτης...Το δωματιάκι αυτό έχει ακούσει πολλά...Οι εμπειρίες αμέτρητες ...Η Ρόδος είναι "σχολείο"!!!
Επίσης ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους ποδοσφαιριστές που είχα την τιμή και την χαρά να μοιραζόμαστε την καθημερινότητά μας μέσα στο γήπεδο...Και να με υπομένουν!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τις διοικήσεις όλων αυτών των ετών που δείξανε εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον κόσμο της ομάδας που από την πρώτη στιγμή με αποδέχθηκε και με έκανε να νιώθω ένα μαζί τους...Οπαδός!!!

Τέλος ένα ξεχωριστό μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κ. Σάκη Ναλμπάντη ο οποίος ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο ήρθα στην ομάδα και συνεργάστηκα σαν φίλος όλα αυτά τα χρόνια...

ΕΛΑΦΙΑ ετοιμαστείτε να τρέξετε ξανά!!!

Εύχομαι στην νέα διοίκηση να κάνει πράξη τους στόχους που έχει θέσει και υλοποιήσει τα όνειρα των φιλάθλων...

Ένας φίλαθλος...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!»

Άγνωστο παραμένει, τουλάχιστον προς το παρόν, αν ο Δημήτρης Γκάιδας συνεχίσει ως προπονητής στις ακαδημίες της Ρόδου. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι προτάσεις δεν του λείπουν, ενώ μία εξ αυτών που έχει στα χέρια του και εξετάζει σοβαρά, κατατέθηκε από εκτός νησιού ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.