Οινογαστρονομική βραδιά στη Λέρο

Οινογαστρονομική βραδιά στη Λέρο

Οινογαστρονομική βραδιά στη Λέρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 215 ΦΟΡΕΣ

Στο πλαίσιο των δράσεων για την ανάδειξη της γαστρονομικής ταυτότητας της Λέρου, ο Εμπορικός Σύλλογος σε συνεργασία και υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου διοργανώνει οινογαστρονομική βραδιά την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018 στο εστιατόριο «Παράδεισος» στη Λέρο, στις 20:30.

Το AEGEAN CUISINE εμπνέει τους executive chefs Νίκο Κουλούσια και Νίκο Κουρούπη-Αγάλλου, που μαζί με τον Λεριό chef Γιάννη Χατζηγρηγορίου ετοιμάζουν ένα μενού γευσιγνωσίας, με προϊόντα τοπικών παραγωγών, αναδεικνύοντας τη χρήση τους στη σύγχρονη γαστρονομία. Οι συνταγές που θα δημιουργηθούν θα μοιραστούν στους συμμετέχοντες της βραδιάς καθώς και στους επαγγελματίες της εστίασης, ενώ σε ειδικό χώρο θα λειτουργήσει και έκθεση γνωριμίας με τα πιστοποιημένα τοπικά προϊόντα.

Η βραδιά θα αποτελέσει ένα γευστικό ταξίδι για τους παρευρισκόμενους και αποτελεί την αρχή για μία σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στα νησιά μας, ενόψει του 2019, έτους όπου η Περιφέρειά μας είναι Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης. Η εκδήλωση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την κάλυψη αναγκών του Νοσοκομείου του νησιού.

Διαβάστε ακόμη

Η Θεατρική Ομάδα Λέρου παρουσιάζει το έργο του Αλμπέρ Καμύ «Η παρεξήγηση»

Εκπαίδευση Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ. Λέρου – Αγαθονησίου στα θέματα της πρόληψης και τυχόν καταστολής Θαλάσσιας Ρύπανσης

Θεατρικό Έργο στη Λέρο: Το βέλος που δεν πληγώνει

Στη Λέρο εν όψει των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων ο υφυπουργός Ναυτιλίας

Ιρακινός με σφυρί και μαχαίρι τραυμάτισε συμπατριώτη του

43 μετανάστες εντοπίστηκαν από τους λιμενικούς στα παράλια της Λέρου

Ξεκίνησε η κατασκευή των χαλικοπασσάλων στο λιμενικό έργο στα Αλιντα της Λέρου

Η Λέρος η επόμενη στάση των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων