Στη δουλειά «στρώθηκαν» οι Καλυθενοί

Μία πρώτη και προφανώς…  ανεπαίσθητη γεύση της δουλειάς που τους περιμένει τις επόμενες εβδομάδες, πήραν χθες στο γήπεδο των Καλυθιών οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα.

Το καλωσόρισμα του προπονητή Κώστα Καμπούρη, του βοηθού του Κώστα Δημητριάδη, του γυμναστή Θεόδωρου Σκαρτάδου, του γενικού αρχηγού Κώστα Παπαστεργίου, καθώς και του νέου τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, Νίκου Κασιώτη που παρουσιάστηκε στα μέλη της ομάδας χθες, περιελάμβανε μπόλικο τρέξιμο, το οποίο μέρα με τη μέρα θα εντείνεται.

«Την πρώτη κοινή φωτογραφία τους έβγαλαν οι νεοαποκτηθέντες του Απόλλωνα. Από τα αριστερά διακρίνονται οι Κολοκοτρώνης, Μπαϊρακτάρης, Χαλκιαδάκης, Κουφάλης και Χατζηκοσμάς»
Την πρώτη κοινή φωτογραφία τους έβγαλαν οι νεοαποκτηθέντες του Απόλλωνα. Από τα αριστερά διακρίνονται οι Κολοκοτρώνης, Μπαϊρακτάρης, Χαλκιαδάκης, Κουφάλης και Χατζηκοσμάς

Εκείνοι που το γλίτωσαν ήταν οι Γιώργος Κυρίτσης, Χρήστος Κίτσος, Γιώργος Καντιμοίρης και Βάσκο Μίρτσεβ, οι οποίοι απουσίασαν δικαιολογημένα λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων.  Σημειώνεται, πως οι Καλυθενοί δεν έκαναν χθες τον αγιασμό τους, τον οποίο προγραμματίζουν για τις επόμενες μέρες.

«Ο γυμναστής Θεόδωρος Σκαρτάδος “περιέλαβε” χθες τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα»
Ο γυμναστής Θεόδωρος Σκαρτάδος “περιέλαβε” χθες τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα