Στην Ισπανία ο Κυριάκος Μαυράκης

Στην Ισπανία ο Κυριάκος Μαυράκης

Στην Ισπανία ο Κυριάκος Μαυράκης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 474 ΦΟΡΕΣ

Ο κολυμβητής του Υγρού Στίβου Ρόδου θα συμμετάσχει στα 10χλμ. του LEN EUROPEAN CUP το Σάββατο

Αναχώρησε χθες για τη Νάβια της Ισπανίας ο Κυριάκος Μαυράκης του Υγρού Στίβου Ρόδου, που το Σάββατο θα αγωνισθεί για πρώτη φορά σε διεθνές μίτινγκ και συγκεκριμένα αυτό του Ευρωπαϊκού Σιρκουί στο 4ο σκέλος του LEN EUROPEAN CUP, όσον αφορά τα 10 χιλιόμετρα.

Έτσι, στα 16 του χρόνια θα είναι ο νεότερος Έλληνας που θα αντιπροσωπεύσει τα εθνικά χρώματα σε κατηγορία ELITE OPEN και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στο δυσκολότερο αγώνα του προγράμματος που διεξάγεται στις εκβολές του ποταμού και αποτελεί πρόκληση για κάθε αγωνιζόμενο.

Τουλάχιστον σαράντα κολυμβητές θα αγωνιστούν (με στολή) στα κρύα νερά του ποταμού, που σε συνδυασμό με την άμπωτη θα μηδενίσει τα ισχυρότατα ρεύματα του δέλτα και θα προσπαθήσουν να ανεβούν στο βάθρο και να πάρουν τους πολύτιμους για ολυμπιακή πρόκριση βαθμούς, αφού σε δύο βδομάδες διεξάγεται και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γλασκώβη.

Ο κολυμβητής από τη Ρόδο με εμπειρία τριών ετών σε ανοιχτή θάλασσα και πεντάδα και οχτάδα στο πάντα υπολογίσιμο και δυσκολότατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, βρίσκεται σε τέλεια αγωνιστική ετοιμότητα και με …άγνοια φόβου τέτοιων διοργανώσεων, θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Ο αγώνας αυτός κλείνει τη φετινή χρονιά αφού μέχρι τώρα ο Κυριάκος Μαυράκης φέρνει μόνο πρώτες θέσεις και θεαματικές βελτιώσεις των επιδόσεών του.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης