Φιλοξενήθηκε στη Ρόδο η Διευθύντρια της Πανρωσικής Κρατικής Τηλεόρασης

Τη Διευθύντρια της Πανρωσικής Κρατικής Τηλεοπτικής και Ραδιοφωνικής Εταιρείας VGTRK (περιλαμβάνει τα τηλεοπτικά κανάλια Rossiya 1, Rossiya 24, RTR-Signal, FGUP GTK κα) Elena Ivlieva, φιλοξένησε στη Ρόδο το χρονικό διάστημα από 19 έως 22 Ιουλίου η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας.

Η κα Ivlieva συνοδευόταν από το δημοσιογράφο Yury Zaytsev και σκοπός του ταξιδιού τους ήταν η διερεύνηση μελλοντικής προοπτικής διενέργειας γυρισμάτων στο νησί, για την προβολή της Ρόδου στην τουριστική αγορά της Ρωσίας.

Η εν λόγω ενέργεια κατά πάσα πιθανότητα θα λάβει χώρα το 2019 καθώς φιλοξενούμενοι αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τις ομορφιές της Ρόδου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Ρόδο η κα Elena Ivlieva και ο κ. Yury Zaytsev επισκέφθηκαν τα σημαντικά αξιοθέατα του νησιού, τόπους τουριστικού ενδιαφέροντος, πήραν μέρος σε εκδηλώσεις πολιτισμού, ανακάλυψαν την τοπική γαστρονομία, προκειμένου να συγκεντρώσουν το απαιτούμενο υλικό που θα χρειαστούν για την πληρέστερη δυνατή προβολή του προορισμού.