Jazz night στο Sissitio

Jazz night στο Sissitio

Jazz night στο Sissitio

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 595 ΦΟΡΕΣ

Ένα χρόνο επιτυχημένης παρουσίας μετράει ο πολυχώρος Sissitio που έχει ήδη αποκτήσει το δικό του ξεχωριστό κοινό, τις όμορφες καλοκαιρινές βραδιές αλλά και τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Ο πολυχώρος της οδού Σωκράτους, μας υποδέχεται καθημερινά για να απολαύσουμε τον καφέ, το πρωινό μας, το γεύμα ή το ποτό μας, όλες τις ώρες της ημέρας, στην υπέροχη αυλή με το βοτσαλωτό της.

Το Sissitio, έχει καθιερώσει αρκετές θεματικές βραδιές, καλύπτοντας όλα τα γούστα και τις ηλικίες, προσφέροντας όμορφες βραδιές χαλάρωσης στην όμορφη αυλή του, συνοδευόμενες πάντοτε από εξαιρετικής ποιότητας φαγητό και ποτό.

Για τους θαμώνες του πολυχώρου, το Sissitio διοργανώνει μια βραδιά Jazz, προκειμένου να απολαύσουμε ακούσματα του πολύ ιδιαίτερου αυτού είδους μουσικής.

Μετά την παρουσία του Vafeas trio group στο 4th Rhodes Jazz Festival, το κοινό της Ρόδου θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους τρεις καλλιτέχνες σε μια ιδιαίτερη βραδιά στο Sissitio στις 29 Ιουλίου, με Jazz Standards, φέρνοντας ακούσματα από τη Νέα Υόρκη, με τους δικούς τους ιδιαίτερους αυτοσχεδιασμούς.
-Fine Art & Taste Culture.

Συσσίτιο
Σωκράτους 179 & Ιπποδάμου, Παλιά Πόλη
Πληροφορίες-­τηλέφωνα 2241035773
f: Sissitio

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας