Δράσεις προβολής και  διαφήμισης για τα νησιά μας

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενέκρινε δράσεις του προγράμματος τουριστικής προβολής της, με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Oι δράσεις έχουν ως εξής:
-Ηλεκτρονική εκμάθηση της Ολλανδικής και της Αγγλικής γλώσσας των πρακτόρων στα Δωδεκάνησα, προϋπολογισμού 10.460 ευρώ.

Τα εν λόγω μαθήματα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων πολλαπλές ενότητες ψηφιακής εκπαίδευσης για ταξιδιωτικούς πράκτορες στην Ολλανδία καθώς και σε πρακτορεία του δικτύου τους. Η διαδικτυακή πλατφόρμα θα προσφέρει διαδραστικές εκπαιδευτικές ενότητες για διάστημα 12 μηνών στην κύρια ιστοσελίδα etravel training, καθώς και ειδικότερες πλατφόρμες όπως είναι η d-reizen, travel counsellors, the travel club , face2face travel και άλλες. Θα δημιουργηθεί επίσης μια σελίδα προορισμού, με την εικόνα και το στιλ της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου, αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα για την εκπαίδευση των αγγλόφωνων πρακτόρων.

- Διαφημιστική προβολή της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου από τα δορυφορικά κανάλια του Αντένα.
Πρόκειται για διαφημιστική προβολή στον Antenna Satellite των Η.Π.Α. και του Καναδά,  του Antenna Pacific στην Αυστραλία και του Antenna Europe στην Ευρώπη, πλην της Κύπρου, προϋπολογισμού 20.000 ευρώ.

Το διαφημιστικό πακέτο περιλαμβάνει συνολικά 1.200 τηλεοπτικά σποτ διάρκειας 30 δευτερολέπτων το καθένα, προβολή 300 τηλεοπτικών εκπομπίδιων διάρκειας 90 δευτερολέπτων το καθένα, καθώς και θέματα στα βραδινά κεντρικά δελτία ειδήσεων, διάρκειας 3 λεπτών.