Ανοίγουν οι κρατήσεις για το νέο  πολυτελές ξενοδοχείο Ikos Aria

Την 1η Αυγούστου 2018 ανοιγουν οι κρατήσεις για το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα Ikos Aria στην περιοχή Κέφαλος της Κω, που θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το Μάιο του 2019.

Υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος kos Resorts αγόρασε το πρώην Club Med Kefalos το Νοέμβριο του 2016, με σκοπό να το ανακατασκευάσει πλήρως και να το επεκτείνει, προκειμένου να λειτουργήσει ως  Ikos Aria το Μάιο του 2019 με περίπου 400 δωμάτια, σουίτες και bungalows. Η συνολική επένδυση θα απορροφήσει πάνω από 90.000.000 ευρώ.

Η αλυσίδα ξενοδοχείων Ikos Resorts διαθέτει ήδη τα 5άστερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα Ikos Olivia και Ιkos Oceania στη Χαλκιδική και το Ikos Dassia στην Κέρκυρα, που άνοιξε τον περασμένο Μάιο.

Η Ikos International, εξάλλου, που δημιουργήθηκε πριν από λίγους μήνες, εξαγόρασε το ξενοδοχείο  Costa del Sol Princess στη Μαρμπέλλα  της Ανδαλουσίας, το οποίο θα  αναμορφωθεί ριζικά με στόχο τη δημιουργία του νέου πολυτελούς Ikos Andalusia, δυναμικότητος περίπου 400 δωματίων και σουιτών, που θα είναι το πρώτο Ikos Resorts στην Ισπανία.

Προβλέπεται να λειτουργήσει την άνοιξη του 2020. Για το συγκεκριμένο project θα επενδυθούν νέα κεφάλαια ύψους περίπου 150 εκ. ευρώ.