Ευχαριστούν τον δήμαρχο Ρόδου οι συνταξιούχοι του ΟΤΕ

Τον δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο ευχαριστεί ο σύλλογος συνταξιούχων του ΟΤΕ Δωδεκανήσου, για την εκδήλωση που έγινε με σκοπό να τιμηθεί μέλος του συλλόγου.

Σε επιστολή που έστειλαν αναφέρουν:

«Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,
Εκ μέρους όλων των μελών του συλλόγου μας, σας απευθύνουμε δημόσια τις θερμότατες ευχαριστίες μας, για την οργάνωση στο Δημοτικό Μέγαρο Ρόδου στις 20/7/2018 της λαμπρής τελετής αναγνώρισης και απόδοσης τιμής, στο πρόσωπο του συναδέλφου μας συνταξιούχου του Ομίλου ΟΤΕ Γιώργου Αντ. Γιαννιού, για την πατριωτική προσφορά του στην Κύπρο κατά των Τούρκων εισβολέων, ως μέλος του λόχου Διοικήσεως της Α’ Μοίρας Καταδρομών του Ελληνικού Στρατού, υπό τον αείμνηστο Διοικητή της, Γεώργιο Παπαμελετίου.

Με την πρωτοβουλία σας αυτή, 44 χρόνια μετά την εισβολή των τουρκικών δυνάμεων κατοχής στην Κύπρου, βάλατε βάλσαμο στις χαίνουσες πληγές, όσων με αυτοθυσία ρίχθηκαν στην άνιση μάχη και όλων όσων υπέστησαν τις συνέπεις της εισβολής, κοντά μισό αιώνα.

Θα θέλαμε επίσης να απευθύνουμε τις ευχαριστίες μας στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ευάγγελο Μανδρακό και το επιτελείο του, για τη φιλοξενία και την άψογη οργάνωση της τελετής.

Είμαστε βέβαιοι πως η τοπική μας κοινωνία, επικρατεί και επιζητά παρόμοιες εκδηλώσεις επιβράβευσης συμπολιτών μας στο μέλλον.

Σας συγχαίρουμε και σας ευχαριστούμε θερμά.
Για τον σύλλογο συντ/χων Ομίλου ΟΤΕ Δωδ/σου
Ο Πρόεδρος Κώστας Τσαγκουρνής
Ο Γ. Γραμματέας Δημήτρης Πόθος».