Επέστρεψε  ο Αγαπητός Αμπελάς στον Αστέρα Παστίδας

Ο Αγαπητός Αμπελάς επέστρεψε στη βάση του. Ο νεαρός τεχνικός ως γνωστό έφυγε από το νησί μας για την Κίνα και την Chengdu Athletical Crab Football Club, προκειμένου να αναλάβει τις Ακαδημίες της συγκεκριμένης ομάδας.

Δούλεψε σκληρά και προσπάθησε άμεσα να προσαρμοστεί και στις απαιτήσεις του συλλόγου, αλλά και στο καινούργιο του περιβάλλον.

Προτίμησε όμως να επιστρέψει στο νησί μας και στην πατρίδα .Ο Αστέρας Παστίδας στα πλαίσια των αλλαγών που επιχειρεί στην ομάδα, αλλά και γνωρίζοντας τις ικανότητες του σε επίπεδο Ακαδημιών, τον προσέγγισε και συμφώνησε μαζί του να αναλάβει την τεχνική διεύθυνση αλλά και την υπευθυνότητα των Ακαδημιών.

Το περιβάλλον είναι γνώριμο για τον Αγαπητό Αμπελά, ενώ η ανακοίνωση του συλλόγου που εκδόθηκε χθες, αναφέρει σχετικά:

«Στην προσπάθεια  του να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο τις Ακαδημίες του και θέλοντας να μπει σε επαγγελματικά πρότυπα , είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με τον Αγαπητό Αμπελά, ως τεχνικό διευθυντή και υπεύθυνο Ακαδημιών. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του».

Ο ΙΣΚΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ
Στο μεταξύ ο Γιώργος Ισκάς που ασχολήθηκε όλο αυτό το διάστημα με τις Ακαδημίες του Αστέρα ανακοίνωσε χθες την αποχώρηση του ευχαριστώντας όλο τον κόσμο που συνεργάσθηκε.

Στην ανακοίνωση του μάλιστα αναφέρει τα εξής:

“Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας με την Ακαδημία του Αστέρα Παστιδας, ανακοινώνω την αποχώρηση μου.

Θα ήθελα πρώτα από όλους να ευχαριστήσω τους γονείς, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, τον υπεύθυνο της ακαδημίας Άγα Νίκο και τους συναδέλφους προπονητές για την άριστη συνεργασία. Εύχομαι καλή πρόοδο στους παίκτες μου και καλή συνέχεια σε όλους. Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει..”