Η αποχώρηση από το πρωτάθλημα κοστίζει ακριβά

Η αποχώρηση από το πρωτάθλημα κοστίζει ακριβά

Η αποχώρηση από το πρωτάθλημα κοστίζει ακριβά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 291 ΦΟΡΕΣ

Πέραν των κυρώσεων που προβλέπει ο ΚΑΠ και ο Πειθαρχικός Κώδικας, επιπρόσθετο χρηματικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν όσα σωματεία αποσύρουν τις ομάδες Κ16 και Κ14

Πιο αυστηρό θα είναι το πλαίσιο εντός του οποίου θα εξελιχθούν, τη νέα αγωνιστική περίοδο, τα πρώην πρωταθλήματα εφήβων και παίδων, τα οποία μετονομάζονται από την ΕΠΟ σε Κ16 και Κ14 αντίστοιχα.

Όσα σωματεία δεν είναι βέβαια για τις αντοχές τους να συντηρήσουν ομάδες καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, καλό θα είναι να ξανασκεφτούν τη συμμετοχή τους, καθώς για την περίπτωση αποχώρησης, η προκήρυξη προβλέπει την επιβολή, πέραν των κυρώσεων του ΚΑΠ και του Πειθαρχικού Κώδικα, επιπρόσθετου προστίμου ύψους 300 ευρώ.

Επιπλέον, οι σύλλογοι δεν θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να «δανείζονται» ποδοσφαιριστές, χρησιμοποιώντας βεβαίωση του συνεργαζόμενου σωματείου.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται υποχρεωτικά με Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας και θα περιλαμβάνονται στην πρωτότυπη κατάσταση υγείας, η οποία θα πρέπει να είναι θεωρημένη από γιατρό (παθολόγο, καρδιολόγο, αγροτικό γιατρό, αθλητίατρο, ορθοπεδικό και γιατρό γενικής ιατρικής).

Στο πρωτάθλημα Κ16 συμμετέχουν ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί από 1.1.2003 έως 31.12.2004 και νεότεροι, ενώ στο πρωτάθλημα Κ14 αθλητές από 1.1.2005 έως 31.12.2006 και νεότεροι.

Η κάθε ομάδα θα πρέπει να χρησιμοποιεί υποχρεωτικά στην ενδεκάδα της και για όλη τη διάρκεια του αγώνα, τουλάχιστον επτά ποδοσφαιριστές με δικαίωμα συμμετοχής στις μικτές ομάδες της ΕΠΣΔ.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”