Ρουτίνα χωρίς «πονοκεφάλους» στη Λίνδο

Ανεπηρέαστος από τις δυσκολίες που δημιουργεί η τουριστική περίοδος και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που γεννά για πολλούς από τους ποδοσφαιριστές της ευρύτερης περιοχής, έχει την πολυτέλεια να δουλέψει ο Δημήτρης Δογιάμας.

Οι περισσότεροι βρήκαν τη «χρυσή τομή» και δίνουν το παρών στις προπονήσεις που διεξάγονται από την περασμένη Δευτέρα στο γήπεδο της Λίνδου, με τις απουσίες να περιορίζονται σε αυτές των Ντούε Νίκολλι και Γιώργου Κολιάδη. Σημειώνεται, πως στο πρόγραμμα των πρώτων ημερών συμμετέχει και ο Αλέκος Κακλαμάνος, ο οποίος θα λάβει την ερχόμενη Δευτέρα άδεια και θα επανενταχθεί αργότερα.  

Ο Δημήτρης Δογιάμας και οι αθλητές του θα δουλέψουν μέχρι και το Σάββατο, από το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας θα αρχίσουν να εντείνουν τους ρυθμούς τους, ενώ τη ρουτίνα της καθημερινότητας θα τη σπάσουν στις 11 Αυγούστου, οπότε και θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με τους νεανικούς Ατρόμητους.  

Όσο για τα μεταγραφικά του Κλεόβουλου, ο προπονητής και οι παράγοντες του συλλόγου θεωρούν πως οι ανάγκες της ομάδας έχουν καλυφθεί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πουν «όχι» αν εντοπίσουν κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή.