Μείον ένας, συν δύο προσεχώς στην Κατταβιά

Τον Γιάννη Κουμπιάδη, ο οποίος έχασε τις πρώτες τρεις προπονήσεις της προετοιμασίας λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, υποδέχθηκε χθες στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο ο προπονητής της Κατταβιάς, Μανώλης Φραντζής, συνεπώς ως μοναδικός απών λογίζεται πλέον ο Μανώλης Νασόπουλος, ο οποίος θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας μετά το Δεκαπενταύγουστο.

 Η τελευταία προπόνηση της τρέχουσας εβδομάδας έχει προγραμματιστεί για σήμερα, το Σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιριστές θα ξεκουραστούν και από Δευτέρα θα επιστρέψουν στο γήπεδο με νέες δυνάμεις, τις οποίες και θα χρειαστούν, καθώς η ένταση της δουλειάς θα αρχίσει να αυξάνεται.  

Την προσεχή Τετάρτη οι Κατταβενοί θα αφήσουν το Καρακόνερο και θα πατήσουν τον συνθετικό τάπητα του ενωσιακού γηπέδου «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι, όπου θα δώσουν, στις 5:45 το απόγευμα, το πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας τους με αντίπαλο τον Διαγόρα Βατίου.

 Δύο μεταγραφές στα «σκαριά»

Τις δύο μεταγραφές που σχεδιάζουν, προκειμένου να οριστικοποιήσουν τη σύνθεση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, φιλοδοξούν να ολοκληρώσουν εντός της επόμενης εβδομάδας οι άνθρωποι της Κατταβιάς.

Πολύ κοντά στον σύλλογο φέρεται να βρίσκεται ένας έμπειρος ποιοτικός μέσος, καθώς κι ένας νεαρός μεσοεπιθετικός.