Κώστας Χρυσοχοΐδης: «Όρθιοι θα παλέψουμε και θ’ ανέβουμε...»!

Κώστας Χρυσοχοΐδης: «Όρθιοι θα παλέψουμε και θ’ ανέβουμε...»!

Κώστας Χρυσοχοΐδης: «Όρθιοι θα παλέψουμε και θ’ ανέβουμε...»!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 342 ΦΟΡΕΣ

Το σύνθημα για τη νέα χρονιά έδωσε ο ισχυρός άνδρας του Διαγόρα

Πραγματοποιήθηκε χθες στην Λέσχη του Διαγόρα, ο καθιερωμένος αγιασμός εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Την ευλογία της εκκλησίας σε Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες, προσκεκλημένους αλλά και οπαδούς, καθώς η «Θύρα 6» έδωσε το δικό της παρών, πήραν όλοι με τις ευχές νικών επιτυχιών και κατάκτησης τίτλου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πάτερ Νεκτάριος Πόκκιας, ο οποίος ευχήθηκε στον Διαγόρα στο τέλος του αγιασμού κι αφού η περασμένη χρονιά ήταν αναγνωριστική, όπως τονίσθηκε να επιστρέψει σε υψηλές διακρίσεις.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ομάδας του «γηραιού» Κώστας Στεφανίδης που τόνισε μεταξύ άλλων πως «Και πέρυσι η ομάδα ήταν ανταγωνιστική. Είμαστε όμως και φέτος εδώ υγιείς, δυνατοί και με λυμένα τα προβλήματα που είχαμε πέρυσι αυτή την εποχή. Πιστεύω πως η ομάδα θα κάνει το καλύτερο γιατί ανήκει σε άλλη Κατηγορία. Έχουμε μάθει πάντα να πρωταγωνιστούμε κι αυτό θα κάνουμε και φέτος. Εύχομαι σε όλη την οικογένεια του Διαγόρα υγεία, αγάπη και στους παίκτες μας υπακοή στον προπονητή μας, που είναι ένας από τους καλύτερους και γνωρίζει καλά την Κατηγορία».


Ο λόγος δόθηκε στον μεγάλο παράγοντα της ομάδας που δεν είναι άλλος από τον Κώστα Χρυσοχοϊδη ο οποίος είπε στους παρευρεθέντες:

«Σας ευχαριστώ όλους για την παρουσία σας εδώ. Ο Διαγόρας θα το επαναλάβω για ακόμα μια φορά, είναι ένα πολύ ιστορικό σωματείο. Από την ίδρυση του μέχρι τώρα βρήκε μπροστά του μεγάλα δεινά.

Μας έκλεισαν οι φασίστες, μας έκλεισε η χούντα, διωχθήκαμε παντοιοτρόπως, αλλά πάντα ο Διαγόρας εύρισκε τον τρόπο και να δρά όπως οφείλει να κάνει πάντα και να μην βρίσκεται στην αφάνεια. Έτσι και σήμερα, υπάρχει αγάπη γι’ αυτό το σωματείο και περισσότερο για τον τόπο. Εμείς θα συνεχίσουμε την πορεία του συλλόγου.

Εσείς οι παίκτες είστε στο σωματείο που έχει μάθει να μάχεται στο γήπεδο. Πουθενά αλλού. Εμείς θέλουμε από σας να παλέψετε τίμια, ομαδικά, σωστά, ακούγοντας την τεχνική ηγεσία, για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Να βράσω τις ανόδους που προέρχονται από στησίματα αγώνων.

Όρθιοι θα παλέψουμε και όρθιοι θα ανεβάσουμε τον Διαγόρα Κατηγορία. Καλή δύναμη σε όλους και καλή μας επιτυχία».

Στον αγιασμό παρέστησαν ακόμα:
Ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Δημήτρης Τσοπανάκης και ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας ο οποίος είχε κατ ιδίαν συναντήσεις με τους Διοικούντες αλλά κι ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Βεργωτής.

Βροντερό παρών στον αγιασμό αλλά και στην προπόνηση, έδωσαν και τα παιδιά της Θύρας 6.



ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ
Μετά τον αγιασμό οι παίκτες του Διαγόρα κατευθύνθηκαν στο Δημ. Στάδιο όπου πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση για φέτος υπό τις οδηγίες του Νίκου Παντέλη και του γυμναστή της ομάδας Νικου Μαντικού.

Ο Χάρης Ταμπάσης ανέλαβε τους δυο τερματοφύλακες που είχε στη διάθεσή του, Φυλακτό και Σπανό, ενώ όλα ήταν υπό την επίβλεψη του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Πέτρου Ρουτζιέρη και του νέου φυσιοθεραπευτή, Βασίλη Καπώνη ο οποίος ήρθε στον Διαγόρα από μεγάλες ομάδες του κέντρου, ενώ πέρυσι ήταν στην ομάδα μπάσκετ του Ιπποκράτη Κω κι αναμένεται να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του και στον Διαγόρα.

Από την προπόνηση ήταν απόντες οι Ευαγγελιδάκης, Προβατίδης, Παυλίδης ενώ δεν εχει έρθει ακόμα στη Ρόδο ο Σάριτς.

Όπως έγινε επίσης γνωστό, οι προσπάθειες για να αποκτηθεί ο Εντουάρντο Μπρίτο από τον Διαγόρα συνεχίζονται.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.