«Α’ κατηγορία Blue Star Ferries» ξανά

Στο πλευρό των ποδοσφαιρικών σωματείων παραμένει, για πέμπτη συνεχή χρονιά με την ιδιότητα του μεγάλου χορηγού του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, η Blue Star Ferries.

 Για άλλη μία αγωνιστική σεζόν, οι ομάδες θα απολαμβάνουν γενναίες εκπτώσεις κατά τις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις τους από και προς όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου, με την ΕΠΣΔ να χαιρετίζει την ανανέωση της συνεργασίας με τη ναυτιλιακή εταιρεία με την παρακάτω ανακοίνωση:
 
«Για ακόμη μία χρονιά η εταιρεία Blue Star Ferries στηρίζει το Δωδεκανησιακό Αθλητισμό, τη νεολαία του τόπου μας, τα Σωματεία της Δύναμής μας, με τη μεγάλη χορηγία που προσφέρει και για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Χορηγός μας για την Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία και για αυτή τη χρονιά, η BLUE STAR FERRIES που παρέχει έκπτωση σε όλα τα ακτοπλοϊκώς μετακινούμενα Σωματεία σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου.

Η στήριξη αναγνωρίζεται από όλους τους φορείς της Δωδεκανήσου, μιας και οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που διανύει η χώρα μας, δεν επιτρέπουν στην πολιτεία να στηρίξει τα Ερασιτεχνικά Ποδοσφαιρικά Σωματεία.
Και για τη φετινή χρονιά, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, η μεγαλύτερη κατηγορία του τοπικού μας Πρωταθλήματος, θα επονομασθεί «Α’ Κατηγορία Blue Star Ferries».