Χατζημάρκο και Καμπουράκη στηρίζει η Νέα Δημοκρατία σε Περιφέρεια και Δήμο Ρόδου!

Χατζημάρκο και Καμπουράκη στηρίζει η Νέα Δημοκρατία σε Περιφέρεια και Δήμο Ρόδου!

Χατζημάρκο και Καμπουράκη στηρίζει η Νέα Δημοκρατία σε Περιφέρεια και Δήμο Ρόδου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2294 ΦΟΡΕΣ

Επίσημη ανακοίνωση από τη ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αναφέρει τα εξής:

Στο πλαίσιο που έχει θέσει ο Προέδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης για τη διαδικασία αναφορικά με τις εκλογές στην Αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού, με την αρμόδια επιτροπή του Κόμματος που χειρίζεται τα ζητήματα της επιλογής και εξετάζει τις υποψηφιότητες που θα απαρτίσουν δημιουργικά και προοδευτικά τα ψηφοδέλτια ανά την επικράτεια, πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον εν ενεργεία επιτυχημένο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκου, τον Πρόεδρο Ξενοδόχων Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου κ. Παύλο Μπακίρη και τον Γραμματέα του Κόμματος κ. Λευτέρη Αυγενάκη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές α’ και β΄ βαθμού σε Ρόδο και Δωδεκάνησα.

Η αναβάθμιση το θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτεραιότητες της Ν.Δ. και για τον λόγο αυτό αναζητά τους καλύτερους υποψηφίους. Πρόσωπα ικανά και χρήσιμα για την κοινωνία και τους πολίτες. Προσωπικότητες με αξιόλογη πορεία που θα ενώσουν και θα παραγάγουν χρήσιμο έργο για τον τόπο τους.

Την Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018, στις 8.μ.μ., πρόκειται να συνεδριάσει η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου με σκοπό την κατάρτιση προτάσεων εν όψη των αυτοδιοικητικών εκλογών τις οποίες εν συνεχεία θα απευθύνει προς την ηγεσία της Ν.Δ..

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου κ. Παύλος Μπακίρης:

«Στόχος μας είναι η Νέα Δημοκρατία του Κ. Μητσοτάκη να κυριαρχήσει τόσο στον νομό, όσο και σε ολόκληρη την περιφέρεια, επιτυγχάνοντας το υψηλότερο ποσοστό ενόψει των εθνικών εκλογών».

Και συμπλήρωσε: «Προσβλέπουμε σε μια ακόμα μεγάλη νίκη και στις αυτοδιοοικητικές εκλογές σε επίπεδο περιφέρειας για τον κ. Γιώργο Χατζημάρκου, αλλά και σε επίπεδο Δήμου Ρόδου για έναν επίσης άξιο υποψήφιο για το ψηφοδέλτιο του Δήμου, ο οποίος θα μπορούσε να είναι ο κ. Αντώνης Καμπουράκης».

Διαβάστε ακόμη

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου