Ράνια Ρεμπούλη: «Θα έρθει ένα καλό πλασάρισμα»

Τη χαρά της για την επιστροφή στους μεγάλους αγώνες εξέφρασε με δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ η Ράνια Ρεμπούλη, που θα συμμετάσχει στον μαραθώνιο του Ευρωπαϊκού στο Βερολίνο την ερχόμενη Κυριακή στις 9.05.

Μετά τους τραυματισμούς που την ταλαιπώρησαν, η πρωταθλήτρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 θέλει ένα πλασάρισμα όσο ψηλότερα γίνεται, αφιερώνοντας όχι μόνο αυτή, αλλά και οι συναθλητές της, την παρουσία στη διοργάνωση σε όσους επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην Αττική. 

Αναλυτικά, οι δηλώσεις της: 
"Είμαι χαρούμενη που επανήλθα μετά από δύσκολη χρονιά. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό και ένα καλό αποτέλεσμα, όπως και πριν δύο χρόνια στο Άμστερνταμ. Φέτος ο μαραθώνιος αποτελείται από τρεις άνδρες και ισάριθμες γυναίκες. Πολύ σημαντικό για εμάς.

Όταν ξέρεις πως έχει ομαδικό παλεύεις περισσότερο, όχι μόνο για εσένα αλλά και για τους συναθλητές σου.

Την παρουσία μας αποφασίσαμε να την αφιερώσουμε στους ανθρώπους που περνάνε πολύ δύσκολα μετά τις καταστροφικές φωτιές στις 23 Ιουλίου.

Ο μαραθώνιος ξεκινάει μετά το 30ο χλμ., οπότε πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι έως εκεί. Το πιστεύω πως θα έρθει ένα καλό πλασάρισμα".