Σήμερα η κηδεία της 24χρονης

Σήμερα η κηδεία της 24χρονης

Σήμερα η κηδεία της 24χρονης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6812 ΦΟΡΕΣ

Σκοτώθηκε πέφτοντας σε βράχια στη Νίσυρο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από τον τραγικό θάνατο της 24χρονης Ροδίτισσας, η οποία έπεσε από βραχώδη περιοχή στη Νίσυρο!

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου, 4 Αυγούστου, σε παραλιακή περιοχή του νησιού, όπου η άτυχη κοπέλα βρίσκονταν για παραθερισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη κατέπεσε από ύψος 6-7 μέτρων σε βραχώδη σημείο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι. Άμεσα η τραυματίας απεγκλωβίστηκε από το σημείο και διεκομίσθη στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Νισύρου για την παροχή πρώτων βοηθειών, όπου διαπιστώθηκε η ανάγκη μεταφοράς της σε νοσοκομείο. Όμως η μεταφορά δεν έγινε ποτέ αφού η νεαρή κοπέλα δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά της.

Η είδηση του χαμού της 24χρονης Ροδίτισσας γνωστοποιήθηκε αστραπιαία, βυθίζοντας στο πένθος και στη θλίψη την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους της.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Κοιμητηρίου Ρόδου, ενώ επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στον Άγιο Ανδρέα και στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Διαβάστε ακόμη

Για μία ακόμα φορά καθαρίστηκε η είσοδος του καταυλισμού των Ρομά στο Καρακόνερο

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Προσοχή! Επιτήδειοι αποσπούν χρήματα από πολίτες και επιχειρηματίες, υποδυόμενοι υπαλλήλους της Περιφέρειας

Νέα Αριστερά: Οι καθυστερήσεις στις πληρωμές του Μεταφορικού Ισοδύναμου οδηγούν στην πλήρη απαξίωσή του

Ενημερώθηκε το περιφερειακό συμβούλιο για την 9η Διεθνή Διάσκεψη για τους Ωκεανούς

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα θα διατεθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών

Νέες αρμοδιότητες στον Κ. Μενεγάκη

Στη Ρόδο για το Κτηματολόγιο και τα δικαστήρια ο γ.γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης

Γνωμοδότηση της Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου για το Τ.Α.Π. στη Ρόδο