Ενδείξεις δολιοφθοράς  σε γεώτρηση στους Πεύκους

Σοβαρές ενδείξεις για δολιοφθορά σε γεώτρηση των Πευκών, κατήγγειλε πως υπάρχουν, μιλώντας χθες στη «Ροδιακή» ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λίνδου κ. Γιώργος Ελευθερίου.

 Ο ίδιος εξήγησε πως «τις τελευταίες 4-5 ημέρες διαπιστώσαμε ότι υπήρχε εκ νέου σοβαρό πρόβλημα με την υδροδότηση του οικισμού των Πευκών κατά τις απογευματινές ώρες».

 Ωστόσο,  όπως διευκρίνισε, «μετά τα έργα και τις παρεμβάσεις που έγιναν, θεωρήσαμε ότι ήταν αφύσικο, αφού είχε αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία της υδροδότησης και η στάθμη του νερού στις δεξαμενές ήταν κανονική».
 Γι’ αυτό τον λόγο ο κ. Ελευθερίου κάλεσε αρμόδιους υδραυλικούς του δήμου Ρόδου για να ελέγξουν αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα.

«Τότε διαπιστώσαμε ότι υπήρξε "στραγγαλισμός" της βάνας στη μια από τις δύο γεωτρήσεις που χρησιμοποιούμε για την υδροδότηση των Πευκών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην φτάνει το νερό σε σπίτια και επιχειρήσεις», τόνισε ο πρόεδρος της Λίνδου.
 Πλέον το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί και η ομαλή υδροδότηση έχει επανέλθει πλήρως, με την ελπίδα ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού δεν θα υπάρξει παρόμοιο πρόβλημα.