Ηρακλής Μαριτσών: Είδε αυτά που ήθελε και περίμενε ο Κώστας Πάττας

Ηρακλής Μαριτσών: Είδε αυτά που ήθελε και περίμενε ο Κώστας Πάττας

Ηρακλής Μαριτσών: Είδε αυτά που ήθελε και περίμενε ο Κώστας Πάττας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 145 ΦΟΡΕΣ

Ικανοποιημένος έμεινε ο Κώστας Πάττας από τα όσα του έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή στο φιλικό του Σαββάτου με τον Κλεάνθη

Η χθεσινή γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και το διήμερο γλέντι που στήνει, κατά παράδοση, η ποδοσφαιρική οικογένεια του Ηρακλή στην ομώνυμη μονή, δεν άφησε χώρο για ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις, χαρίζοντας στους «ροπαλοφόρους» επιπλέον ανάσες, τις οποίες ούτως ή άλλως χρειάστηκαν μετά από αρκετές μέρες επίπονης δουλειάς.

Ο Κώστας Πάττας θα περιμένει τους αθλητές του στο γήπεδο σήμερα το απόγευμα, προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία τους, έχοντας πλέον στα χέρια του, ως πολύτιμο «εργαλείο», την εικόνα του Σαββατιάτικου φιλικού με τον Κλεάνθη στο γήπεδο της Παστίδας.

Σύμφωνα με τον τεχνικό των Μαριτσενών, η ομάδα του εμφανίστηκε ακριβώς όπως έπρεπε να εμφανιστεί τη δεδομένη χρονική στιγμή, έδειξε θετικά στοιχεία και δυνατότητες, όμως μέχρι εκεί. Επρόκειτο απλά για ένα πρώτο τεστ μέχρι το επόμενο, το προσεχές Σάββατο με τον Διγενή στο γήπεδο Κοσκινού.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι την Παρασκευή και ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν θα τις παρακολουθήσει είναι ο Γιώργος Ανδρεόπουλος, ο οποίος απουσιάζει με άδεια στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Συνεχίζει το στέκι

Μέχρι τις 25 Αυγούστου, οπότε και θα πέσει, με τη «Γιορτή του Τσοπάνη», η αυλαία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Ηρακλή, θα παραμένει ανοιχτό το στέκι του Ηρακλή στον περιβάλλονται χώρο της μονής του Σωτήρα.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων