Ηρακλής Μαριτσών: Είδε αυτά που ήθελε και περίμενε ο Κώστας Πάττας

Η χθεσινή γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και το διήμερο γλέντι που στήνει, κατά παράδοση, η ποδοσφαιρική οικογένεια του Ηρακλή στην ομώνυμη μονή, δεν άφησε χώρο για ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις, χαρίζοντας στους «ροπαλοφόρους» επιπλέον ανάσες, τις οποίες ούτως ή άλλως χρειάστηκαν μετά από αρκετές μέρες επίπονης δουλειάς.

Ο Κώστας Πάττας θα περιμένει τους αθλητές του στο γήπεδο σήμερα το απόγευμα, προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία τους, έχοντας πλέον στα χέρια του, ως πολύτιμο «εργαλείο», την εικόνα του Σαββατιάτικου φιλικού με τον Κλεάνθη στο γήπεδο της Παστίδας.

Σύμφωνα με τον τεχνικό των Μαριτσενών, η ομάδα του εμφανίστηκε ακριβώς όπως έπρεπε να εμφανιστεί τη δεδομένη χρονική στιγμή, έδειξε θετικά στοιχεία και δυνατότητες, όμως μέχρι εκεί. Επρόκειτο απλά για ένα πρώτο τεστ μέχρι το επόμενο, το προσεχές Σάββατο με τον Διγενή στο γήπεδο Κοσκινού.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι την Παρασκευή και ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν θα τις παρακολουθήσει είναι ο Γιώργος Ανδρεόπουλος, ο οποίος απουσιάζει με άδεια στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Συνεχίζει το στέκι

Μέχρι τις 25 Αυγούστου, οπότε και θα πέσει, με τη «Γιορτή του Τσοπάνη», η αυλαία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Ηρακλή, θα παραμένει ανοιχτό το στέκι του Ηρακλή στον περιβάλλονται χώρο της μονής του Σωτήρα.