Φλερτάρει με Μισέλ ο Ιάλυσος

Τα δίχτυα της προς Βραζιλία φαίνεται να έχει ρίξει η επιτροπή μεταγραφών του Ιάλυσου.

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σ’ επαφή με τον μάνατζερ του Μισέλ Άντζελο, τον επιθετικό μέσο που την προηγούμενη πρίοδο φορούσε τη φανέλα του Εθνικού, οδηγώντας τον στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Μάλιστα πρόπερσι στέφθηκε και πάλι πρωταθλητής στην ίδια κατηγορία, αλλά με τη φανέλα του Εργοτέλη.

Το ενδιαφέρον από πλευράς Ιάλυσου είναι έντονο, καθώς ο Μάρκος Στεφανίδης τον θέλει πολύ στην ομάδα του, αλλά αυτό που προέχει, είναι να γυρίσει ο παίκτης από την πατρίδα του, στην οποία βρίσκεται.

Στο μεταξύ η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, με όλους τους παίκτες να δίνουν το “παρών”. Το Σάββατο ο τεχνικός των «ερυθροκίτρινων» θα έχει την ευκαιρία να δει τους παίκτες του σε δράση, καθώς θα δοθεί το πρώτο φιλικό και αντίπαλος θα είναι ο Φοίβος.

Πετυχημένο το “Street Party”
Μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κόσμου στο πάρτι που διοργάνωσε ο Ιάλυσος το Σάββατο το βράδυ στην πλατεία Ιαλυσού, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Θα μπορούσε βέβαια να πάει ακόμα καλύτερα, αλλά και πάλι οι άνθρωποι των «ερυθροκίτρινων» είναι ευχαριστημένοι από τη διάθεση και τη βοήθεια που έδειξαν οι φίλοι της ομάδας και γενικότερα οι καλεσμένοι που έδωσαν το “παρών”.