Δημοσιογράφος του BBC στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελόριζου

Δημοσιογράφος του  BBC στο Διεθνές  Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελόριζου

Δημοσιογράφος του BBC στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελόριζου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 306 ΦΟΡΕΣ

Η δημοσιογράφος του BBC, Razia Iqbal, θα παρακολουθήσει το Φεστιβάλ και θα συμμετέχει στο διεθνές πάνελ που θα πραγματοποιηθεί την Τέταρτη 29 Αυγούστου με τίτλο ''Από τις ανταποκρίσεις και τις ειδήσεις στην ιστορική έρευνα''.

Η Razia Iqbal είναι παρουσιάστρια του BBC News: είναι μία από τις οικοδέσποινες του Newshour, του προγράμματος ειδήσεων και επικαιρότητας στο ραδιόφωνο του BBC World Service, το οποίο μεταδίδεται σε όλο τον κόσμο.

Επίσης, παρουσιάζει το “The World Tonight” στο εθνικό δίκτυο του BBC, Radio 4. Υπήρξε υπεύθυνη για τα προγράμματα τέχνης και πολιτισμού του BBC για μια δεκαετία, κατά τη διάρκεια της οποίας ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο καλύπτοντας θέματα που αφορούν την τέχνη και τον πολιτισμό για τις τηλεοπτικές ειδήσεις.

Είναι δημοσιογράφος στο BBC για σχεδόν τρεις δεκαετίες. Έχει εργαστεί ως πολιτικός δημοσιογράφος και ως ξένος ανταποκριτής στο Πακιστάν και τη Σρι Λάνκα.

Πρόσφατα, έχει καλύψει την προεκλογική εκστρατεία του 2016 στις ΗΠΑ, τις γερμανικές και τουρκικές εκλογές και ταξίδεψε στην Ινδία και το Πακιστάν για προγράμματα του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης. Γεννήθηκε στην Ουγκάντα και συγκεκριμένα στην Καμπάλα, και μετακόμισε στο Λονδίνο όταν ήταν παιδί.

Διαβάστε ακόμη

"Μαθαίνω να παίζω -Μαθαίνω να ζω στο Καστελλόριζο"

Στο Καστελλόριζο η Ολυμπιακή Φλόγα - Φωτογραφίες

Το 8ο BEYOND BORDERS ταξιδεύει στην Αθήνα!

Στο Καστελλόριζο οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου

Στο Καστελλόριζο οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου

«Τουρκικό» βάφτισε το Καστελλόριζο η Sun και το έκανε… ελληνικό μετά τις αντιδράσεις

Πανταζής Χούλης: Ο Έλληνας που έφτιαξε το Μουσείo των γρίφων στο Καστελλόριζο

Διορισμός αντιδημάρχων στον δήμο Μεγίστης