Κλεόβουλος: Φιλικό περίμενε,  στη ρουτίνα του θα αρκεστεί

Αλλιώς τα περίμενε κι αλλιώς του προέκυψαν του Δημήτρη Δογιάμα ενόψει του προσεχούς Σαββατοκύριακου, το οποίο θα κυλήσει τελικά χωρίς φιλικό παιχνίδι.

Οι Ατρόμητοι, τους οποίους θα αντιμετώπιζαν οι Λίνδιοι στο πλαίσιο του πρώτου τεστ της προετοιμασίας τους, ενημέρωσαν για την αδυναμία τους να συγκεντρώσουν ικανό αριθμό ποδοσφαιριστών, η προσπάθεια να βρεθεί άλλη ομάδα δεν ευδοκίμησε (οι περισσότερες έχουν ήδη κλείσει τα φιλικά τους), συνεπώς στους ποδοσφαιριστές του Κλεόβουλου δεν έμεινε άλλη επιλογή από το να περάσουν το Σάββατό τους με άλλη μία από τις συνηθισμένες προπονήσεις.

Κατά τα άλλα, η προετοιμασία του Κλεόβουλου εξελίσσεται χωρίς απρόοπτα που θα μπορούσαν να χαλάσουν τη διάθεση του Δημήτρη Δογιάμα. Εκτός προγράμματος παραμένουν οι εργαζόμενοι Γιώργος Κολιάδης και Ντούε Νίκολλι, καθώς και ο Αλέκος Κακλαμάνος, ο οποίος βρίσκεται εκτός Ρόδου και θα επιστρέψει στο τέλος Αυγούστου.

Όσο για τα μεταγραφικά του συλλόγου, οι άνθρωποί του επαναλαμβάνουν, σχεδόν μονότονα, πως προσθήκη θα γίνει μόνο στην περίπτωση που εμφανιστεί στο δρόμο τους μία πραγματική ευκαιρία.