«Καρτέρι» αστυνομικών για να συλλάβουν κατασκευαστές αυθαίρετου μπαρ στα Κρητικά

«Καρτέρι» έστησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ιαλυσού για τη σύλληψη των υπευθύνων κατασκευής ξύλινου μπαρ στην παραλία των Κρητικών.

Τελικά χθες τα ξημερώματα συνελήφθησαν δύο άνδρες ηλικίας 35 και 40 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω να .. μαστορεύουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ιαλυσού είχαν δεχτεί καταγγελία ότι το τελευταίο διάστημα γίνονταν οικοδομικές εργασίες εγκατάστασης ξύλινων κατασκευών στο συγκεκριμένο χώρο της παραλίας, για τις οποίες προφανώς δεν υπήρχε άδεια. 

Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλαν για τη σύλληψη των δραστών όμως, δεν είχαν καταφέρει να τους εντοπίσουν σε κατάσταση τέτοια που να στοιχειοθετείται αδίκημα σε βάρος τους, καθώς συνήθως οι εργασίες γίνονταν νυκτερινές ώρες.

Χθες τα ξημερώματα όμως οι αστυνομικοί έκαναν «έφοδο» στο σημείο και κατάφεραν να συλλάβουν τον 35χρονο και τον 40χρονο, σε βάρος των οποίων και κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Πάντως από την αστυνομία κινήθηκε η διαδικασία προς την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου για το ξήλωμα των παράνομων κατασκευών.