Αλλαγή καταστατικού και εξετάσεις νέων μελών

Σε αλλαγή καταστατικού αναμένεται να προχωρήσει ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός των μελών του διοικητικού συμβουλίου από εννέα σε πέντε. 

Για το λόγο αυτό, είχε προγραμματιστεί χθες το βράδυ γενική συνέλευση στο κλειστό γυμναστήριο του Βενετοκλείου όμως ο πρόεδρος του συνδέσμου, Γιώργος Κατσικανταής, έλαβε επαρκή αριθμό μηνυμάτων για αδυναμία παρουσίας στη Γ.Σ. κι έτσι αναβλήθηκε ενώ θα επαναοριστεί τις επόμενες μέρες. 

Στη γενική συνέλευση, πέραν της αλλαγής καταστατικού, περιλαμβάνεται στα θέματα ημερήσιας διάταξης και η σχολή των νέων μελών. Οι εκκολαπτόμενοι κριτές θα πρέπει να περάσουν από εξετάσεις κι αυτό θα γίνει υπό την εποπτεία της κ. Τάνιας Μερίκα, προέδρου του Συνδέσμου Αττικής, η οποία θα επισκεφθεί τη Ρόδο μέσα στον Αύγουστο, δεδομένης της γενικής συνέλευσης του δικού της συνδέσμου στις 26 του μήνα. 

Εξάλλου, είναι επιτακτική και η ανάγκη ενημέρωσης παλιών και νέων κριτών για την επικείμενη αλλαγή στους κανονισμούς διαιτησίας που θα ισχύσουν από 1η Οκτωβρίου.