ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου: «Με τον Αντ. Καμπουράκη η Ρόδος θα καταφέρει να βγει από το τέλμα και τη στασιμότητα που έχει βυθιστεί»

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου για τη στήριξη των υποψηφιοτήτων Γιώργου Χατζημάρκου και Αντώνη Καμπουράκη, αναφέρει τα εξής:

Εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και των προτάσεων της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου και των στελεχών μας προς την ηγεσία του κόμματος, συνεδριάσαμε το βράδυ της Τετάρτης στα γραφεία της οργάνωσής μας και ομόφωνα αποφασίσαμε:

«Σε μια κρίσιμη περίοδο για την χώρα μας και για τους πολίτες, η αναβάθμιση του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτεραιότητες της Ν.Δ. και για τον λόγο αυτό αναζητά τους καλύτερους υποψηφίους.

Πρόσωπα ικανά και χρήσιμα για την κοινωνία και τους πολίτες.

Προσωπικότητες με αξιόλογη πορεία που θα ενώσουν και θα παράγουν χρήσιμο έργο για τον τόπο τους.

Μπροστά στις προκλήσεις και στις απαιτήσεις της επόμενης ημέρας, όταν η Ν.Δ. κα κληθεί να διαχειριστεί το χάος που θα αφήσει πίσω της η απερχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έχουμε χρέος να επιλέξουμε με σύνεση και ευθύνη εκείνους που θα υπηρετήσουν σε όλα τα επίπεδα το σχέδιο του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, για την ανοικοδόμηση της χώρας σε κάθε επίπεδο.

Ο πυλώνας της τοπικής αυτοδιοίκησης, θα διαδραματίσει τον δικό του ξεχωριστό ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση.

Στο πλαίσιο αυτό, στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου αποφασίστηκε ομοφώνως, η στήριξη του κ. Γιώργου Χατζημάρκου στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, προκειμένου να συνεχιστεί το επιτυχημένο έργο που επιτελεί στα νησιά μας και την στήριξη του κ. Αντώνη Καμπουράκη στο Δήμο της Ρόδου ώστε το νησί μας να καταφέρει να βγει από το τέλμα και τη στασιμότητα που έχει βυθιστεί τα τελευταία χρόνια.

Η ΝΟΔΕ καλεί κάθε Νεοδημοκράτη και Νεοδημοκράτισσα, κάθε Ρόδιο, κάθε Δωδεκανήσιο, να ενισχύσουν την προσπάθειά μας για να δούμε επιτέλους να γίνονται πράξη όσα ονειρευόμαστε για τον τόπο μας.

Ο Γιώργος Χατζημάρκος και ο Αντώνης Καμπουράκης, σε όλη τη διάρκεια της πορείας τους έχουν αποδείξει ότι όταν υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος.

Η Ν.Δ. είναι η μοναδική επιλογή για να σηκώσει το βαρύ φορτίο της επόμενης ημέρας.

Η πρότασή μας θα κατατεθεί σήμερα προς την ηγεσία της Ν.Δ.».


Για τη ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου ΝΔ

Ο Πρόεδρος 

Παύλος Μπακίρης