Τουρνουά μπιτς βόλεϊ στο ΔΑΚ Καλλιπάτειρα

Ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης ʽΤελχινίςʼ διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο τουρνουά μπιτς βόλεϊ για ομάδες Ανδρών και Γυναικών στο Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα.

Το τουρνουά που είναι αφιερωμένο στο θεσμό των Island Games, θα γίνει υπό την αιγίδα της ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου και πραγματοποιείται με τη στήριξη του ΔΟΠΑΡ, της «ΞΥΛΟΣΟΦΙΑ - ξυλουργικές εργασίες», των ζαχαροπλαστείων «Στάνη», της κάβας «Κυριακούλης», της Electoinvest Ρόδου, του ψητοπωλείου fast food SPECIAL, των τεχνικών εταιρειών «Vast-MAKE I.K.E.-Ζαράνης Εμμανουήλ» Τεχνική και Σάββας Μακρής & ΣΙΑ Ε.Ε και της ακτοπλοϊκής εταιρείας Blue Star Ferries.

Το αυριανό και μεθαυριανό τουρνουά γίνεται δύο εβδομαδες πριν του Τελικού Τουρνουά του  φετινού Πανδωδεκανησιακού Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών που μετατέθηκε για το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Αυγούστου.

Οι ομάδες πάντως  που επιθυμούν να αγωνισθούν στο αυριανό τουρνουά θα πρέπει να το δηλώσουν, έως σήμερα,  Παρασκευή στις 10μμ, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα στο www.telchinis.gr
με sms στο τηλέφωνο 6999444466
με mail στο telchinis@gmail.com