Τουρνουά μπιτς βόλεϊ στο ΔΑΚ Καλλιπάτειρα

Τουρνουά μπιτς βόλεϊ στο ΔΑΚ Καλλιπάτειρα

Τουρνουά μπιτς βόλεϊ στο ΔΑΚ Καλλιπάτειρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 178 ΦΟΡΕΣ

Είναι αφιερωμένο στα Island Games και το διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο η «Τελχνινίς» για τις κατηγορίες ανδρών-γυναικών

Ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης ʽΤελχινίςʼ διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο τουρνουά μπιτς βόλεϊ για ομάδες Ανδρών και Γυναικών στο Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα.

Το τουρνουά που είναι αφιερωμένο στο θεσμό των Island Games, θα γίνει υπό την αιγίδα της ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου και πραγματοποιείται με τη στήριξη του ΔΟΠΑΡ, της «ΞΥΛΟΣΟΦΙΑ - ξυλουργικές εργασίες», των ζαχαροπλαστείων «Στάνη», της κάβας «Κυριακούλης», της Electoinvest Ρόδου, του ψητοπωλείου fast food SPECIAL, των τεχνικών εταιρειών «Vast-MAKE I.K.E.-Ζαράνης Εμμανουήλ» Τεχνική και Σάββας Μακρής & ΣΙΑ Ε.Ε και της ακτοπλοϊκής εταιρείας Blue Star Ferries.

Το αυριανό και μεθαυριανό τουρνουά γίνεται δύο εβδομαδες πριν του Τελικού Τουρνουά του φετινού Πανδωδεκανησιακού Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών που μετατέθηκε για το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Αυγούστου.

Οι ομάδες πάντως που επιθυμούν να αγωνισθούν στο αυριανό τουρνουά θα πρέπει να το δηλώσουν, έως σήμερα, Παρασκευή στις 10μμ, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα στο www.telchinis.gr
με sms στο τηλέφωνο 6999444466
με mail στο telchinis@gmail.com

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα