Ηχηρό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης από τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Ρόδου

Ηχηρό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης από τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Ρόδου

Ηχηρό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης από τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 185 ΦΟΡΕΣ

Τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη ρουχισμού και ιατροφαρμακευτικό υλικό συνεχίζει να συγκεντρώνει η ΕΠΣΔ για τις ανάγκες των πυρόπληκτων της Αττικής

Άμεσα και με τρόπο που υπογράμμισε τη δύναμη του αθλητισμού, ανταποκρίθηκαν τα σωματεία, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, οι διαιτητές και οι φίλαθλοι στην έκκληση της ΕΠΣΔ για στήριξη των ανθρώπων στην Αττική που χτυπήθηκαν από την τραγωδία των φονικών πυρκαγιών της 23ης Ιουλίου.

Η προσφορά σε τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη υγιεινής, ρουχισμό και ιατροφαρμακευτικό υλικό ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με τους παράγοντες της Ένωσης να λένε, μέσω ανακοίνωσης που εκδόθηκε, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που έσπευσαν να βοηθήσουν και να υπενθυμίζουν πως την ευκαιρία να τους μιμηθούν θα έχουν και όσοι δεν το έπραξαν ακόμα:

«Το αίσθημα αλληλεγγύης απέναντι στους πληγέντες συνανθρώπους μας δεν έμεινε στα λόγια, αλλά έγινε πράξη. Η ΕΠΣΔ ευχαριστεί όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και ιδιαίτερα τα σωματεία Άρης Αρχαγγέλου και Πολυβώτης Νισύρου για την πολύτιμη αρωγή τους.

Η προσπάθεια συνεχίζεται ακόμα, οι ανάγκες των συνανθρώπων μας είναι πολλές, η ΕΠΣΔ θα συνεχίσει να συγκεντρώνει τα είδη πρώτης ανάγκης στα γραφεία της στο Ε.Α.Κ. και θα αναλάβει την αποστολή τους, μέσω συνεργασίας με την ΕΠΣΑΝΑ (1ο χιλιόμετρο Ρόδου-Καλλιθέας, τηλέφωνο επικοινωνίας 2241026788)».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.