Μεταγραφή για το μέλλον από τον ΑΣΤΙΡ

Μεταγραφή για το μέλλον από τον ΑΣΤΙΡ

Μεταγραφή για το μέλλον από τον ΑΣΤΙΡ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 161 ΦΟΡΕΣ

Απέκτησε τη 14χρονη Ιφιγένεια Μάκρα από τον Αστέρα Παστίδας θέλοντας έτσι να αναδείξει όσα κορίτσια αξίζουν στο γυναικείο ποδόσφαιρο

Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού του χαρακτήρα για την ανάδειξη κοριτσιών από τη Ρόδο που μπορούν να εξελιχτούν στο ποδόσφαιρο, ο ΑΣΤΙΡ ανακοίνωσε την απόκτηση της Ιφιγένειας Μάκρα.

Είναι μια παίκτρια μόλις 14 ετών και ξεκίνησε στον Αστέρα Παστίδας, ενώ με την κίνηση αυτήν ο σύλλογος από την Ιαλυσό δείχνει ξεκάθαρα πως θέλει να έχει μέλλον στο άθλημα μέσα από την εφαρμογή ενός σωστού προγράμματος.

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με την 14χρονη αμυντικό Ιφιγένεια Μάκρα , η οποία αγωνιζόταν με τα χρώματα του Αστέρα Παστίδας. Ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. την καλωσορίζει στην οικογένειά του, της εύχεται να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας και μια λαμπρή ποδοσφαιρική καριέρα.»

Πέραν από τα μεταγραφικά, ο ΑΣΤΙΡ προγραμματίζει το τουρνουά στο νησί μας από τις 13 έως τις 16 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή ομάδων από τα Δωδεκάνησα και όχι μόνο, αποδεικνύοντας έτσι πως είναι κοντά σε όλους όσοι θέλουν να τεθούν οι βάσεις για την ανάδειξη του αθλήματος στην περιοχή μας.

Τέλος, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η προετοιμασία του ΑΣΤΙΡ θα ξεκινήσει 31 Αυγούστου στους Αγίους Αποστόλους με το νέο προπονητή Γιάννη Κουμέντο.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.