Φοίβος: Με διάθεση για πολλή... δουλειά

Τη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας του συμπλήρωσε ο Φοίβος και πλησίασε  η στιγμή που θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι.

Αυτή  η στιγμή έχει καθοριστεί για αύριο κι είναι μια καλή ευκαιρία για τους «κυανοκίτρινους» να ξεφύγουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Αντίπαλός τους θα είναι η μια από τις άλλες δύο ομάδες του νησιού που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, ο Ιάλυσος.

Στο μεταξύ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει σε ποιο γήπεδο θα γίνει το παιχνίδι, καθώς αναμένεται αν θα κουρευτεί ο χλοοτάπητας του «Οικονομίδειου».

Αν αυτό γίνει σήμερα ή ακόμη και αύριο το πρωί, τότε το φιλικό θα διεξαχθεί στην Ιαλυσό, αλλιώς θα γίνει στο γήπεδο Κρεμαστής. Όσο για την ώρα έναρξής του, ούτε κι αυτή έχει ορισθεί και θα εξαρτηθεί από την έδρα του αγώνα.

Το ευχάριστο  για το προπονητικό επιτελείο του Φοίβου, είναι πως όλοι οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν χάσει προπόνηση και μάλιστα όλοι τους δείχνουν αρκετή διάθεση και όρεξη για… δουλειά.

Άλλωστε υπάρχει και πολύς συναγωνισμός, καθώς είναι πολλοί οι νεαροί παίκτες στην ομάδα, και όπως γίνεται αντιληπτό, θέλουν να αποδείξουν πως αξίζουν μια θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Το «Στέκι» περιμένει τους φίλους του
Στο μεταξύ συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του το «Στέκι» του Φοίβου στην πλατεία Κρεμαστής. Οι φίλοι που το επισκέφτονται καθημερινά είναι αρκετοί, βοηθώντας έτσι μ’ αυτόν τον τρόπο οικονομικά το σύλλογο.

Άλλωστε αυτή είναι και η κύρια πηγή εσόδων της ομάδας, από την οποία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η πορεία της. Το «Στέκι» θα παραμείνει για αρκετές ημέρες ακόμη σε λειτουργεία κι επομένως όσοι δεν το έχουν επισκεφθεί ακόμη, είναι καιρός να το κάνουν κι ο λόγος είναι το εξαίρετο σουβλάκι του!!