Γερμανικά τουριστικά γραφεία:  Σταθερή αύξηση των πωλήσεων για Ελλάδα

Σταθερά αυξάνονται οι πωλήσεις τουριστικών πακέτων για προορισμούς της Ελλάδας από τους Τ.Ο.s της Γερμανίας. Αυτό διαπίστωσε το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Γερμανίας που συμμετείχε στις 7 Αυγούστου 2018 στο Roadshow του Τour Οperator LMX Touristik με τίτλο «LMX Beach Party».

Πρόκειται για εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο Τ.Ο. LMX Touristik κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας με τίτλο «LMX Beach Party». Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν συνεργαζόμενα και μη τουριστικά γραφεία, τα οποία έχουν την ευκαιρία σε χαλαρό καλοκαιρινό κλίμα να ενημερωθούν για επίκαιρα θέματα από τους συμμετέχοντες συνεργάτες του Τ.Ο.  LMX Touristik.Το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Γερμανίας συμμετείχε για πρώτη φορά, πιλοτικά, στo Roadshow της Φρανκφούρτης, εκπροσωπούμενο από την Προϊσταμένη του Γραφείου, κα Παρασκευή –Μαρία Στρούμπου, την κα Αρετή Πρίνου και τον κ. Κωνσταντίνο Τάτση.

Εκπρόσωποι των συνολικά 125 παρευρισκόμενων τουριστικών Γραφείων ενημέρωσαν για την σταθερή αυξητική πορεία των πωλήσεων τους στην Ελλάδα και προμηθεύτηκαν προωθητικό μας υλικό για διάφορους προορισμούς.
Σε εικοσάλεπτη συνέντευξη  που παραχώρησε το Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας, παρουσιάστηκαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο ενώ προσφέρθηκαν ως έπαθλο σε μίνι διαγωνισμό γνώσεων, αεροπορικά εισιτήρια για την Λέσβο της συνεργαζόμενης αεροπορικής εταιρείας Germania, διαδρομής Ντίσελντορφ – Μυτιλήνη.

Πηγή:tornosnews.gr