Στο προσκήνιο η υποψηφιότητα του Μ. Γλυνού για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Πολύ πιθανόν είναι πλέον το ενδεχόμενο να ηγηθεί συνδυασμού για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και πρώην αντιδήμαρχος Ρόδου, κ. Μανόλης Γλυνός!

Σύμφωνα πράγματι με πληροφορίες, ο κ. Γλυνός εξετάζει πολύ σοβαρά ένα τέτοιο ενδεχόμενο, παρά το γεγονός ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα ήταν αρνητικός σε μια τέτοια υποψηφιότητα.

Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Γλυνός έχει δεχθεί προτροπές να είναι υποψήφιος από αρκετούς συμπατριώτες μας «από όλους τους πολιτικούς χώρους» όπως δήλωσε και εξετάζει σοβαρά το τι θα πράξει.

Αναμένεται πάντως να οριστικοποιήσει τις αποφάσεις του μέσα στις επόμενες εβδομάδες, πιθανότερα εντός του Σεπτεμβρίου.

«Σε περίπτωση που ηγηθώ συνδυασμού, αυτός θα είναι χωρίς δεσμεύσεις και χρίσματα από κανένα κόμμα», δήλωσε στη “Ροδιακή” ο κ. Γλυνός που επεσήμανε ότι οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει με συμπατριώτες μας που προέρχονται απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους.

Εκ των πραγμάτων, το σενάριο για την υποψηφιότητα του κ. Γλυνού στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σημαίνει ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του ο πρώην υφυπουργός κ. Γιώργος Νικητιάδης που όπως φαίνεται προσανατολίζεται για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

Εάν τελικά “ευδοκιμήσει” η υποψηφιότητα του κ. Γλυνού, είναι πιθανόν να τύχει και της στήριξης από τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα τουλάχιστον με εκτιμήσεις που υπάρχουν.