Ρόδος: Στο εδώλιο 18χρονος για τον βιασμό συνομήλικής του

Στο εδώλιο του αρμόδιου Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα βρεθεί το επόμενο διάστημα 18χρονος Έλληνας που κατηγορείται για το βιασμό συνομήλικής του αλλοδαπής από τη Νορβηγία, η οποία φέρεται να ήταν παρθένα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε η νεαρή αλλοδαπή στην αστυνομία και είχε ως αποτέλεσμα το σχηματισμό δικογραφίας και την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του 18χρονου, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραπέμπεται σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Όπως έγινε γνωστό, όλα ξεκίνησαν και ολοκληρώθηκαν σε μπαρ στην πόλη της Ρόδου όπου διασκέδαζαν οι δύο νεαροί.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η 18χρονη Νορβηγίδα στην αστυνομία, περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής 6 Αυγούστου 2017, πήγε μαζί με τον 18χρονο στο πατάρι του καταστήματος και εκεί ο τελευταίος συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της, χωρίς τη θέλησή της.

Μετά το συμβάν η αλλοδαπή κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία και προέβη στη σύλληψη του 18χρονου.

Στη συνέχεια ο συλληφθείς, συνοδευόμενος από τους δικηγόρους τους κ.κ. Στέλιο Αλεξανδρή και Βασίλη Μπέη,  προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα ο οποίος και άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του και τον παρέπεμψε στην ανάκριση.

Ο 18χρονος που αρνείται τα όσα του καταλογίζονται και δηλώνει ότι πράγματι έκανε έρωτα με την νεαρή κοπέλα όμως με τη θέλησή της, κρατήθηκε προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή Ρόδου, ενώ στην υπόθεση έχει δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής η 18χρονη από τη Νορβηγία δια των δικηγόρων κ.κ. Ελένης Γιαννίκη και Μιχάλη Καντιδενού.

Η απολογία
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος δήλωσε πως γνωρίστηκε στο κατάστημα που εργάζεται με την νεαρή αλλοδαπή και πως από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους άρχισαν να φλερτάρουν μεταξύ τους. Στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής 6 Αυγούστου 2017 πήγε ξανά στο κατάστημα η Νορβηγίδα, η οποία και άρχισε να φιλιέται με τον κατηγορούμενο σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος δήλωσε.

Ακολούθως τη ρώτησε αν είχε ξανακάνει σεξ και ήθελε να κάνουν έρωτα καθώς και αν είχε κάποιο δεσμό ή φίλο στην πατρίδα της. Η αλλοδαπή απάντησε καταφατικά ως προς το φίλο λέγοντας πως δεν είναι κάτι σημαντικό και συμφώνησε να κάνουν έρωτα, ενώ τον ρώτησε αν είχε μαζί του προφυλακτικά. Ο 18χρονος είπε πως όλα έγιναν με τη θέλησή της και πως σε καμία περίπτωση δεν την πίεσε για το παραμικρό.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 18χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, καθώς και της καταβολής εγγυοδοσίας ποσού 1000 ευρώ.