Εκδήλωση για τον Στέφανο στο κινηματοθέατρο “Ρόδον”

Εκδήλωση στο κινηματοθέατρο "Ρόδον" πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στις 9, προκειμένου να συλλεχθούν χρήματα για τον συμπολίτη μας Στέφανο που διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο. 

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν Ρόδιοι καλλιτέχνες προκειμένου να βάλουν και εκείνοι με τη σειρά τους ένα λιθαράκι στον τεράστιο αυτό αγώνα που γίνεται προκειμένου να σωθεί ένας συμπολίτης μας. 

Αντώνης Σιγανός, Νίκος Γιάννου, Μηνάς Καστέλος, Κώστας Ορφανίδης, Πάρης Βράζος, Εύα Βενέτη, Τσαμπίκος Παπαλέξης θα δώσουν το παρών προκειμένου να συλλεχθούν τα χρήματα που χρειάζονται. 

Έκκληση βοήθειας για τον Στέφανο που πάσχει από όγκο στον εγκέφαλο. Ο Στέφανος μας χρειάζεται! Η οικογένεια και οι φίλοι του 46χρονου αλλά και οι εθελοντές του Συλλόγου Στήριξης Καρκινοπαθών δίνουν μάχη με τον χρόνο, προκειμένου να συγκεντρωθεί το τεράστιο ποσό που απαιτείται, ώστε ο Στέφανος, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, να υποβληθεί άμεσα στην πολύ λεπτή αυτή χειρουργική επέμβαση. Παρακαλούμε να γίνετε και εσείς σύμμαχοι του στο δύσκολο αγώνα του Στέφανου. 

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση στο λογαριασμό του Συλλόγου με ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ , όλοι μαζί για το Στέφανο! 
Αριθμός λογαριασμού: 
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5718087566729 GR8801727180005718087566729.