Η Πάτμος πόλος έλξης  πολλών διασήμων και φέτος

Της Σμαράγδας Μουλιάτη στο PatmosTimes

Τις μέρες της Παναγιάς στη Χώρα εθεάθηκαν οι διδυμες αδελφές Μαίρη-Κέιτ και Άσλεϊ Όλσεν ηθοποιοί, που έγιναν ευρέως γνωστές μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Full House», αγαπούν τη μόδα και ξέρουν από στιλ.

Την Πάτμο και φέτος όπως κάθε χρόνο,  επισκέφθηκαν και συνεχίζουν να επισκέπτονται με  ιδιωτικά πολυτελή σκάφη και όχι μόνο, επιφανείς, πρόσωπα από τον επιχειρηματικό,  επιστημονικό κόσμο, κυρίως εφοπλιστές και γιατροί, καθώς και γνωστά ονόματα  της  showbiz. 

Παρατηρείται, όπως μας ενημέρωσαν φίλοι συντάκτες του life style ρεπορτάζ, ότι ψάχνουν με το κιάλι πρωταγωνιστές της showbiz σε όλους τους προορισμούς. Είτε γιατί  δεν κοινοποιούν την παρουσία τους και κάνουν διακοπές ινκόγνιτο για τους δικούς τους λόγους είτε γιατί προτιμούν τους άγνωστους προορισμούς πάλι για τους δικούς τους λόγους.

Εκτός από αυτούς που αναφέραμε σε ξεχωριστά δημοσιεύματά μας, όπως ο γιατρός των φτωχών παιδιών Αυξέντιος Καλαγκός, o Aρμάνι, η Barbra Streisant, την Πάτμο επισκέφθηκαν:

Ο διάσημος ραδιοφωνικός παραγωγός της Αμερικής Ραϊαν Σήκρεστ με την κοπέλα του!

O εφοπλιστής Δημήτρης Βερνίκος της εταιρείας ρυμουλκών Vernicos Tugs & Salvage, της οποίας ηγείται και αποτελεί μέλος της κοινοπραξίας Aegean Tugs της Μεσογείου. 

Ο εφοπλιστής Γιάννης Φράγκος  με τη  σύζυγό  του Ζελιάνα. Ο εφοπλιστής Γιάννης Αγγελούσης με τη σύζυγό του Καλλιόπη και ο Δημήτρης με τη Σίσυ Γούτη.

Επίσης, ο Αλέξανδρος και η Έτα Παγίδα-Σαμαρά, η Σόφη Βελούδη ιδιοκτήτρια εταιρείας κατασκευής swimweare. Ο π. πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Πολλούς από αυτούς είδαμε στο εστιατόριο ΒΑΓΓΕΛΗΣ στην πλατεία της Χώρας.

Είδαμε και φέτος την Τζένη Μπαλατσινού, την Έλη Στάη με τον Νίκο Μουνδρέα, τον εφοπλιστή Ηλία Γκότση, ο Γιώργος Δαλακούρας και ο γιος του Μιχάλης, o  Ρόμπερτ ΜcCabe με την οικογένειά του, ο Αμερικανός σκηνοθέτης  Thomas Makowsky με την Ελληνίδα σύζυγό του και την οικογένεια της, ο  τενόρος Luka Lobardo, η φωτογράφος Calliope με τον σύζυγό της Χρήστο Καρβούνη, ο Στέφανος και η Άντα Γερουλάνου, ο John Stefanidis κ.ά.

Στο νησί είναι και η κ. Υπέκ Τζέμ, κόρη του πρ. υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας. Με σκάφος επίσης στην Πάτμο ήρθε το Μοντέλο Κέιτ Μος. Την Πάτμο επισκέφθηκε και ο  τραγουδιστής Πλούταρχος, η Ντάρια και η Σαλταφερίδου από το SURVIVOR.

Επίσης στο νησί πέρασε μερικές μέρες η ηθοποιός Ελίνα Ακριτίδου από το  σήριαλ ΤΑΤΟΥΑΖ. Έφαγε στο ΠΑΝΘΕΟΝ της Χώρας και φωτογραφήθηκε με τον Γιάγκο Σημαντήρη.

Όπως γράψαμε παραπάνω, τις μέρες της Παναγιάς στη Χώρα  εθεάθηκαν οι δίδυμες αδελφές Μαίρη-Κέιτ και Άσλεϊ Όλσεν ηθοποιοί, που έγιναν ευρέως γνωστές μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Full House», αγαπούν την μόδα και ξέρουν από στιλ. 

Την Πάτμο επίσης προτιμούν πολλά ζευγάρια για να τελέσουν τους  γάμου τους και τις βαπτίσεις των παιδιών τους. 

Σε άλλο δημοσίευμά μας θα τους καταγράψουμε όλους και αυτούς που έχουν τα σπίτια τους στη Χώρα, αγαπούν το νησί, δεν το αλλάζουν με τίποτα και κάθε χρόνο κάνουν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους στην Πάτμο.