Τεράστια αθλητική προσφορά του ΑΓΕΣ Κάμειρος

Τεράστια αθλητική προσφορά του ΑΓΕΣ Κάμειρος

Τεράστια αθλητική προσφορά του ΑΓΕΣ Κάμειρος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 395 ΦΟΡΕΣ

Στίβος, κολύμβηση, street pole vault και άλλες σημαντικές δραστηριότητες από τον δεκάχρονο πια σύλλογο στο νησί

Ολοκληρώθηκαν πριν τέσσερις μέρες οι δραστηριότητες του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 σχετικά με την κολύμβηση στην παραλία Καλαβαρδών.

Με προπονητές το Φιλήμονα Μιχαλάκη και τον Τάσο Παπαγιάννη, 68 παιδιά είχαν την ευκαιρία για δύο μήνες να μάθουν να κολυμπούν έχοντας ασφάλεια και παράλληλα να πάρουν μέρος σε διάφορα παιχνίδια στίβου στην παραλία.

Οι δραστηριότητες αυτές ξεκίνησαν ουσιαστικά παλαιότερα από τον πρώην Δήμο Καμείρου στη συγκεκριμένη περιοχή αλλά ο σύλλογος συνεχίζει επάξια να προσφέρει κάθε καλοκαίρι αθλητική στέγη στα παιδιά που θέλουν να περάσουν δημιουργικά δύο μήνες.

Η διοίκηση του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 θέλει να ευχαριστήσει τον αντιδήμαρχο Αγαπητό Πάλλα και τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Καλαβαρδών, Δημήτρη Χατζηνικόλα για τη βοήθεια και τη στήριξη κατά τη διάρκεια της πραγματοποίησης των παραπάνω δραστηριοτήτων. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους προπονητές αλλά και στους γονείς που ήταν κοντά στα παιδιά τους.

Δέκα χρόνια αθλητική προσφορά και street pole vault
Τις επόμενες μέρες όμως ξεκινούν οι προπονήσεις αποκλειστικά για τον στίβο από τον ΑΓΕΣ Κάμειρος που κλείνει σε μερικούς μήνες δέκα χρόνια αθλητικής ζωής και σπουδαίας προσφοράς στον κόσμο της Ρόδου.

Οι επιτυχίες της Νικόλ Κυριακοπούλου άλλωστε στο Βερολίνο και η δίψα για ό, τι καλύτερο από τους αθλούμενους στον σύλλογο, υπόσχονται ακόμα σημαντικότερα πράγματα στο κοντινό μέλλον.

Με οδηγό την αγάπη όλων όσοι είναι κοντά στον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 για τον αθλητισμό, σχεδιάζεται και η διεξαγωγή του street pole vault στο νησί, με τους αρμόδιους να κρατούν ακόμη μυστικό το σημείο όπου θα πραγματοποιηθεί αυτή η δράση, πρωτόγνωρη σίγουρα για τα δεδομένα της Ρόδου.

Περισσότερα πια θα γίνουν γνωστά όταν ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.