Στο πλευρό του  Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης

Κοντά στην προσπάθεια του Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης θα βρεθεί για ακόμη μία φορά η εταιρεία οικοδομικών υλικών «Ντεβρής Σελήμ και ΣΙΑ ΟΕ», και πιο συγκεκριμένα θα είναι χορηγός του αγώνα «Drag Wars 8» που θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Οκτωβρίου στην πίστα του αεροδρομίου Μαριτσών.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος του νησιού μας:
«Η εταιρεία “ΝΤΕΒΡΗΣ ΣΕΛΗΜ & ΣΙΑ Ο.Ε.” για μία ακόμη φορά θα βρίσκεται δίπλα στην προσπάθεια του Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης, αφού στηρίζει τον αγώνα Drag Wars 8, που θα διεξαχθεί το διήμερο 20 και 21 Οκτωβρίου.

Η εταιρεία “ΝΤΕΒΡΗΣ ΣΕΛΗΜ & ΣΙΑ Ο.Ε.”, με έδρα τη Ρόδο, δραστηριοποιείται στον τομέα των οικοδομικών υλικών με άψογο επαγγελματισμό, διαθέτοντας πείρα άνω των 20 ετών. Η επαγγελματική ενασχόληση με οικοδομικά υλικά παντός τύπου ξεκίνησε το 1993, ενώ η εταιρεία, με τη σημερινή μορφή της, ιδρύθηκε το 2003.

Στο πλευρό του ιδρυτή της Σελήμ Ντεβρή, βρίσκεται πάντα ο υιός του Οσμάν Ντεβρής, ο οποίος είναι πτυχιούχος του τμήματος Χρηματοοικονομικών & Διοίκησης επιχειρήσεων του University of Derby.

Οι δύο τους έθεσαν ως στόχο την εξέλιξη της επιχείρησής τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι ώστε να διακριθούν στο χώρο των δομικών υλικών, σε όλη τη Ρόδο.

Ο Ροδιακός Σύλλογος Αυτοκίνησης ευχαριστεί θερμά τον Σελήμ Ντεβρή για τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια στις δράσεις του Συλλόγου μας».