Σήμερα η πρώτη συγκέντρωση της Δήμητρας

Σήμερα η πρώτη συγκέντρωση της Δήμητρας

Σήμερα η πρώτη συγκέντρωση της Δήμητρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 152 ΦΟΡΕΣ

Την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινάει η προετοιμασία - Εννέα φιλικά παιχνίδια έχει «κλείσει» μέχρι τώρα ο Σάββας Καραβόλιας

Άλλη μία ομάδα της Β’ κατηγορίας ξεκινάει την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αυτή είναι η Δήμητρα, της οποίας την ερχόμενη Δευτέρα (27/8) οι ποδοσφαιριστές, θα μπουν στα… βάσανα, αφήνοντας πια πίσω τους οριστικά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Ωστόσο για σήμερα έχει προγραμματισθεί η πρώτη συγκέντρωση, όπου θα βρεθούν διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές, προκειμένου να γίνει μια πρώτη γνωριμία μεταξύ παλιών και νέων, ενώ θα επιδιωχθεί να βρεθεί η πιο ιδανική ώρα έναρξης των προπονήσεων της προετοιμασίας και παράλληλα θα δοθεί στους παίκτες το πρόγραμμα της.

Επίσης ο τεχνικός, Σάββας Καραβόλιας, έχει ήδη «κλείσει» εννέα φιλικά παιχνίδια κατά την περίοδο της προετοιμασίας ώστε να ετοιμάσει κατά τον καλύτερο τρόπο την ομάδα του. Η σχετική ανακοίνωση της Δήμητρας για την έναρξη της προετοιμασίας της:

«Ο A.O. Δήμητρα Δαματριάς γνωστοποιεί την έναρξη προετοιμασίας της ομάδας μας για την περίοδο 2018-2019 τη Δευτέρα 27 Αυγούστου. Η ώρα έναρξης των προπονήσεων θα καθοριστεί στο πρώτο επίσημο ραντεβού γνωριμίας, διοίκησης, προπονητή και ποδοσφαιριστών που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Αυγούστου.

Αυτή εξαρτάται και από τα διαθέσιμα γήπεδα που θα φιλοξενηθεί η ομάδα μας και αυτό είναι το μεγαλύτερο έως τώρα πρόβλημα εδώ και πολλά χρόνια που αντιμετωπίζουμε σαν σύλλογος, καθώς έχουμε μείνει μόνο σε υποσχέσεις για την τοποθέτηση του τεχνητού τάπητα στο γήπεδο Δαματριάς.

Θα δοθεί το πρόγραμμα στους παίκτες από τον προπονητή, οι απαραίτητες πληροφορίες για τις ιατρικές εξετάσεις και οι γενικοί κανόνες σωστής λειτουργιάς της ομάδας.

Επίσης γνωστοποιούμε τα φιλικά τα οποία έχει προγραμματίσει ο προπονητής μας Καραβόλιας Σάββας για την περίοδο της προετοιμασίας:
1. Παρασκευή 07/09 με Δόξα Ψίνθου
2. Τετάρτη 12/09 με τους νέους του Διαγόρα
3. Σάββατο 15/09 με Ευκλή
4. Τετάρτη 19/09 με Ακουσίλαο
5. Σάββατο 22/09 με Αστέρα Παστίδας
6. Τετάρτη 26/09 με Πολύστρατο
7. Κυριακή 30/09 με Ατρόμητους
8. Τετάρτη 03/10 με Αναγέννηση Έμπωνας
9. Σάββατο 06/10 με Χάλκη

Τα γήπεδα και οι ώρες διεξαγωγής τους θα καθορίζονται και θα ανακοινώνονται από τους προπονητές των ομάδων καθώς δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε ακόμα τα διαθέσιμα γήπεδα.

Ταυτόχρονα με την έναρξη προετοιμασίας των περισσοτέρων ομάδων, θα θέλαμε να ευχηθούμε στην Ε.Π.Σ.Δ. στον Σ.Δ.Π.Δ. και σε όλες τις ομάδες για τη νέα ποδοσφαιρική σαιζόν, διοικήσεις, προπονητές, ποδοσφαιριστές, υγεία πρώτα απ’ όλα, καλή δύναμη στο έργο τους και να απολαύσουμε ένα δίκαιο και εξίσου ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στα πλαίσια πάντοτε του ευ αγωνίζεσθαι υπενθυμίζοντας πως το παιχνίδι έχει τρία τελικά αποτελέσματα».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”