«Πρωταθλητής» στην ανάπτυξη ο ΑΣΤΙΡ

Πάντα με γνώμονα την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στη Ρόδο και κατ’ επέκταση στα Δωδεκάνησα, ο ΑΣΤΙΡ συνεχίζει τις σημαντικές δραστηριότητές του.

Κατ’ αρχάς ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας στο εμπορικό τμήμα του με την εταιρία SPORTMANIA MEDIA Γιάννης Κουμέντος & Συνεργάτες, αλλά οριστικοποιήθηκε και η διεξαγωγή του διεθνούς  τουρνουά  «Rhodes Youth Ladies Football Festival 2018» από 14 έως και 18 Σεπτεμβρίου στο νησί μας.

Η ανακοίνωση: 
«Η  διοίκηση και η πρόεδρος Πόπη Καλτέκη , με μοναδικό γνώμονα την αναβάθμιση  και το αποτελεσματικότερο επίπεδο λειτουργίας του συλλόγου μας, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας, για  το εμπορικό τμήμα, με την εταιρεία SPORTMANIA MEDIA Γιάννης Κουμέντος & Συνεργάτες.

Αρχής γενoμένης από το Διεθνές τουρνουά Γυναικείου ποδοσφαίρου «Rhodes Youth Ladies Football Festival 2018» που θα διεξαχθεί στο νησί μας, από 14 έως και 18 Σεπτεμβρίου 2018 ,υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.)  και την Ε.Π.Σ.Δ., άπαντες στον σύλλογο εργάζονται για την ανάδειξη του δωδεκανησιακού γυναικείου ποδοσφαίρου  και του Α.Σ.Τ.Ι.Ρ,  ο οποίος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας γυναικών της Ε.Π.Ο.»