Ρόδος: Σε δίκη παραπέμφθηκε ο Αλβανός που κατηγορείται για ασέλγεια σε 21χρονη

Ρόδος: Σε δίκη παραπέμφθηκε ο Αλβανός που κατηγορείται για ασέλγεια σε 21χρονη

Ρόδος: Σε δίκη παραπέμφθηκε ο Αλβανός που κατηγορείται για ασέλγεια σε 21χρονη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1559 ΦΟΡΕΣ

Σε δίκη από το αρμόδιο δικαστήριο τον Μάιο του 2019 κατηγορούμενος για ασέλγεια, παραπέμφθηκε ο 31χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής που συνελήφθη στη Νότια Ρόδο, μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του 21χρονη Αγγλίδα τουρίστρια.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε στις 17 Αυγούστου 2018 στις 11 το πρωί στο αστυνομικό Τμήμα Νότιας Ρόδου η νεαρή κοπέλα, η οποία και ισχυρίζεται πως λίγες ώρες νωρίτερα ο 31χρονος Αλβανός επιχείρησε να κάνει έρωτα μαζί της χωρίς τη θέλησή της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 21χρονη δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το προηγούμενο βράδυ, δηλαδή στις 16 Αυγούστου, διασκέδαζε σε μπαρ της περιοχής, όπου και συνάντησε τον 31χρονο. Τα ξημερώματα της 17ης Αυγούστου χθες και ενώ βρίσκονταν στην πισίνα του καταστήματος ο αλλοδαπός άρχισε να γίνεται πολύ τολμηρός σε ό,τι αφορά τα χάδια του προς εκείνη, της έβγαλε το σουτιέν της και άρχισε να τη θωπεύει.

Η κοπέλα κατάφερε να τραπεί σε φυγή και το πρωί κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον 31χρονο αλλοδαπό.

Ο συλληφθείς συνοδευόμενος από τη συνήγορό του κ. Χρυσάνθη Κούρου προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα, ο οποίος και άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος του για ασέλγεια και τον παρέπεμψε να δικαστεί από το αρμόδιο δικαστήριο στο τέλος Μαΐου 2019. Ο αλλοδαπός αφέθηκε ελεύθερος.

Διαβάστε ακόμη

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων στα  νησιά του Νοτίου Αιγαίου την περασμένη εβδομάδα

Πνίγηκε από τροφή το κοριτσάκι στην Κω - Συνελήφθησαν οι γονείς

Συνελήφθη 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο για διακίνηση ναρκωτικών