Θανάσης Σταμούλης: «Οι υπολογισμοί για το τέλος»

Θεωρείται μεγάλο «ατού» για μία ομάδα να έχει για χρόνια ένα βασικό κορμό και γύρω από αυτόν να γίνονται οι όποιες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Οι αυτοματισμοί είναι πιο εύκολοι, η «χημεία» είναι δεδομένη και ο τρόπος δουλειάς είναι λιγότερο απαιτητικός. 

Η Καλλιθέα διαθέτει αυτό το μεγάλο «ατού», αφού ο βασικός της κορμός είναι αναλλοίωτος, με αρκετούς παίκτες να αγωνίζονται μαζί όχι μόνο με τη δική της φανέλα τα προηγούμενα δύο χρόνια αλλά και σε άλλες ομάδες όπως οι Άγιοι Θεόδωροι.

Οι προσθήκες δίπλα στους «σταθερούς» αυτό το καλοκαίρι ήταν σημαντικές, με πιο τρανταχτή αυτή του Αντώνη Χρύση, δημιουργώντας την αίσθηση ότι η ομάδα θα τα πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, και ας είναι μόλις η πρώτη της χρονιά, ακόμη και αν οι αντίπαλοί της είναι επίσης δυνατοί. 

Ο πρόεδρος του σωματείου, Θανάσης Σταμούλης, γίνεται καθημερινά δέκτης αισιόδοξων προβλέψεων και θετικών εκτιμήσεων από φίλους της Καλλιθέας, οι οποίοι από τον ενθουσιασμό τους είναι μάλλον …γενναιόδωροι στα προγνωστικά κατάταξης.

«Μας υπολογίζουν μέσα στην πρώτη εξάδα» σχολιάζει στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο κ. Σταμούλης και σπεύδει άμεσα να ρίξει τους τόνους: «Εγώ λέω να κρατάμε τους υπολογισμούς για το τέλος. Στόχος της ομάδας μας είναι το καλό μπάσκετ και ό,τι καλό προκύψει». 

Έναρξη εγγραφών
Ανακοίνωση για την έναρξη εγγραφών στα τμήματα υποδομής της Καλλιθέας εξέδωσε ο σύλλογος: «Οι εγγραφές μας ξεκινούν! Σας περιμένουμε στο γήπεδό μας (Παλέ Ντε Σπορ) Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη 17.00’-19.00’. Κλείσε τώρα κι εσύ τη θέση σου στην ακαδημία των πρωταθλητών!! 

Το προπονητικό πρόγραμμα είναι υπό την οργάνωση, ευθύνη κι επίβλεψη του Σεραφείμ Θεοδοσίου, πρώην ομοσπονδιακού προπονητή εθνικών ομάδων Παίδων κι Εφήβων. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 6947070515».