Υποψήφιος για το ΔΣ του ΣΕΠΚ ο Χατζηκαλημέρης

Έντονο ροδίτικο ενδιαφέρον θα έχει η αυριανή γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ) και η διενέργεια εκλογών καθώς δηλώθηκε υποψηφιότητα ενός δικού μας προπονητή, με δεκαετίες εμπειρίας στην πλάτη του και άριστες δημόσιες σχέσεις.

Ο Γιώργος Χατζηκαλημέρης, πρώην τεχνικός του Ιάλυσου και υπεύθυνος προπονητής του αναπτυξιακού προγράμματος της Τοπικής Επιτροπής για τα κορίτσια, κατέθεσε την υποψηφιότητά του στον ΣΕΠΚ για μία θέση μέλους στο νέο διοικητικό συμβούλιο, όπως αυτό θα αναδειχθεί από τις αρχαιρεσίες που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη, αύριο το μεσημέρι, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του διεθνούς σεμιναρίου.

«Σύμφωνα με το άρθρο 18 του καταστατικού του Συνδέσμου μας, καλούνται τα τακτικά μέλη σε τακτική Γενική Συνέλευση στις 23 Αυγούστου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 στα γραφεία του ΣΕΠΚ στη Θεσσαλονίκη (εγκαταστάσεις Μίκρας) με θέματα:

1. Διοικητικός απολογισμός του Συνδέσμου για το χρονικό διάστημα από 10-6-2016 έως 25-6-2018, έγκριση αυτού και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Οικονομικός απολογισμός διαχειριστικής χρήσης, έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής, έγκριση οικονομικού απολογισμού και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου.

3. Έγκριση νέων μελών.

4. Διάφορα θέματα.

5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή Αρχαιρεσιών και Αρχαιρεσίες προς εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής επιτροπής.

Η κατανομή των 15 εδρών του Δ.Σ. είναι η εξής κατά γεωγραφική περιφέρεια:
Αθήνα – Πειραιάς 8, Θεσσαλονίκη 3, Βορείου Ελλάδας (εκτός Θεσ/κης) 1,
Πάτρας – Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων 1, Κεντρικής Ελλάδας – Ηπείρου 1,
Κρήτης – Νήσων Αιγαίου 1.

Στη Γ.Σ. μετέχουν και ψηφίζουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη (Άρθρο 18 Καταστατικού).
Υποψηφιότητα μπορούν να θέσουν και να εκλεγούν τα μέλη που θα είναι ταμειακώς εντάξει (Άρθρο 21 Καταστατικού)» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΕΠΚ για τη γενική συνέλευση.

Εξάλλου, ο Γιώργος Χατζηκαλημέρης θα παρατείνει την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρακολουθήσει και το διεθνές σεμινάριο, με προσκεκλημένους ομιλητές τους Νέβεν Σπάχια, Γκάι Γκουντς και Σούλη Μαρκόπουλο.

«Όλα είναι έτοιμα για το Διεθνές Σεμινάριο “Θεσσαλονίκη 2018”, που θα διεξαχθεί στο Κλειστό γήπεδο της Καλαμαριάς την προσεχή Παρασκευή (24/8) και το Σάββατο (25/8).
Οι Neven Spahija, Guy Goodes και Σούλης Μαρκόπουλος θα μοιραστούν τα πολύτιμα μικρά “μυστικά” τους πάνω σε σημαντικούς τομείς του μπάσκετ».

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου:
Παρασκευή 24 Αυγούστου
(14.30’-20.00’) Εγγραφές
(15.45’) Έναρξη σεμιναρίου
(16.00’) Guy Goodes: Matchup Zone
(17.30’) Σούλης Μαρκόπουλος: Offense principles for breaking any zone defense (Αρχές επίθεσης απέναντι σε άμυνα ζώνης)
(19.00’) Neven Spahija: Pick and Roll Defense (Πικ εν ρολ Άμυνα)

Σάββατο 25 Αυγούστου
(09.30’) Σούλης Μαρκόπουλος: Special Situations (Ειδικές Καταστάσεις)
(11.00’) Guy Goodes: Man to Man Defense (Άμυνα Μαν του Μαν)
(12.30’) Neven Spahija: Motion Offense.