Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανακάλυψαν τον κοινωνικό χαρακτήρα των τραπεζών!

Γράφει ο Μιχαήλ Β. Μαντικός
Μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου

Με την αποδοχή του κοινωνικού χαρακτήρα των τραπεζών και με τις «ευθύνες στους άλλους» η συγκυβέρνηση επιχειρεί να προσεγγίσει το πρόβλημα που προέκυψε με τα τραπεζικά υποκαταστήματα της ALPHA BANK στα νησιά της Κάσου, των Λειψών και της Τήλου.

Ξαφνικά, για τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα χέρια του τραπεζίτη έγιναν κοινωνικά από «αρπακτικά».

Ωστόσο, με λεκτικές κορώνες του τύπου: κροκοδείλια δάκρυα, όψιμοι  τιμητές κλπ, δεν μπορεί πλέον να παραπλανήσει το δωδεκανησιακό λαό, ο οποίος βιώνει την αύξηση του ΦΠΑ ως αποτέλεσμα της συστηματικής επιθετικότητας εναντίον των νησιωτών, που με θρησκευτική ευλάβεια εφαρμόζει η επικίνδυνη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Μάλιστα, προσφεύγει για μια ακόμη φορά στην προσφιλή τακτική της μετονομασίας. Δηλαδή, την εξυγίανση την μετονομάζει «ξεπούλημα» όπως μετονόμασε την τρόικα σε θεσμούς, μόνο που στην προκειμένη περίπτωση αλλάζει και το νόημα της πράξης!

Όμως, η Νέα Δημοκρατία έχει ευθύνη και υποχρέωση απέναντι στους Δωδεκανήσιους να στηρίζει πολιτικές όπως έκανε στο παρελθόν για τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας, που η περίλυπη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έδωσε με απίστευτη επιπολαιότητα.

Τη λύση θα τη δώσει ο Ελληνικός λαός στις επόμενες εκλογές και όχι η απελπισμένη συγκυβέρνηση της μίζερης αριστεράς.